Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

Ο Ερντογάν απαγόρευσε το Elle ως ακατάλληλο!


Οι διώξεις δημοσιογράφων και το κλείσιμο εφημερίδων και ενημερωτικών ιστοσελίδων, δεν έχουν τέλος στην Τουρκία. Αυτή τη φορά, ο Ερντογάν προχώρησε σε μία ενέργεια που προκάλεσε σάλο... Απαγόρευσε την τουρκική έκδοση του γνωστού γυναικείου περιοδικού Elle, ως ακατάλληλο για ανηλίκους.
Με απόφαση που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα της κυβερνήσεως, η Άγκυρα ανακοίνωσε ότι η επιτροπή «κρίσης ακατάλληλων εκδόσεων» αποφάσισε να επιβάλει περιορισμούς στην έκδοση του περιοδικού.

Αυτό σημαίνει πως το περιοδικό μόδας θα πρέπει να αναγράφει στο εξώφυλλό του τη φράση «ακατάλληλο για ανηλίκους». Επίσης, απαγορεύει στο περιοδικό να διαφημίζεται για να αυξήσει τις πωλήσεις του και δεν θα μπορεί να βρίσκεται στα φανερά σημεία των εφημεριδοπωλών.

Αντιθέτως, θα πρέπει να πωλείται πλέον μόνο μέσα σε φάκελο ή σε πλαστικό περιτύλιγμα, όπως είχε γίνει το 2015 με το Cosmopolitan. Τότε είχε απαιτηθεί το περιοδικό να πωλείται τυλιγμένο σε αδιαφανές περιτύλιγμα και να μην επιτρέπεται να πωλείται σε ανηλίκους. Αλλά τότε η επιχείρηση απαγόρευσης είχε πέσει στο κενό.







ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: