Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017

Αμερικανός επιχειρηματίας ξεκίνησε crowd-funding για να κάνει αναπαράσταση της 11ης Σεπτεμβρίου με πραγματικό αεροπλάνο!


Αυτό δεν φαίνεται να είναι ένα αστείο. Ο επιχειρηματίας Paul Salo έχει ξεκινήσει μια καμπάνια crowd-funding στο Indiegogo.com επιδιώκοντας να συγκεντρώσει 1,5 εκατομμύρια δολάρια και να αγοράσει ένα Boeing 767 και ένα κτίριο.
Ο ίδιος σκοπεύει να πετάξει με αυτόματο πιλότο το αεροπλάνο, φορτωμένο με καύσιμα, και να το ρίξει πάνω στο κτίριο, υποτίθεται για να αποδείξει «μια για πάντα» τι «πραγματικά» συνέβη στις 9-11.

Το project, με τίτλο 911 REDUX, έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί στην Ταϊλάνδη, όπου ο Salo ισχυρίζεται ότι έχει μιλήσει με τον Ταϊλάνδέζικο στρατό για να αγοράσει ένα «μεταχειρισμένο αεροπλάνο» και ένα «μεταχειρισμένο κτίριο»

Τι γράφει η ανακοίνωση του Salo:

«Πολλοί άνθρωποι θέλουν να μάθουν περισσότερα για τη 9-11. Είμαστε σαν τα Mythbusters για την 11η Σεπτεμβρίου. Είναι ένα σημαντικό έργο για πολλούς λόγους. Πολλοί άνθρωποι αμφιβάλλουν για διάφορες λεπτομέρειες σχετικές με τα γεγονότα. Καθώς ο κόσμος αλλάζει, η εμπιστοσύνη μας στην κυβέρνηση και τα μέσα ενημέρωσης έχει μειωθεί σημαντικά. 

Θέλουμε να μαθαίνουμε για λογαριασμό μας. Δεν χρειαζόμαστε ανθρώπους να καθοδηγούν τη σκέψη μας. 

Σε αυτό το project θα αναδημιουργήσουμε την 9-11 στο καλύτερο δυνατό που θα μας δώσουν τα αντληθέντα κεφάλαια. 

Απώτερος στόχος μας είναι ένα πλήρως φορτωμένο Boeing 767 και ένα παρόμοιο κτίριο με το WTC. Θα ρίξουμε το πλήρως φορτωμένο (με τα καύσιμα) αεροπλάνο (με μαύρο κουτί) πάνω στο κτίριο με τη χρήση του αυτόματου πιλότου και με ταχύτητα 500 MPH.



Θα είστε σε θέση να δείτε μόνοι σας τι συμβαίνει κάτω από αυτές τις ακραίες συνθήκες. Δεν είμαι σίγουρος ποια χώρα θα αγοράσει το αεροσκάφος και το κτίριο, αλλά, πραγματικά δεν έχει πολλή σημασία. Γυρίζω όλο τον κόσμο και θα πάω εκεί όπου πρέπει, για να ολοκληρωθεί αυτό το σημαντικό έργο.

Μπορείτε να είστε ένα μέρος όλου αυτού. Πώς θα καταλήξει; Θα διαλυθεί το αεροπλάνο; Θα εξαφανιστεί το μαύρο κουτί; Θα μείνει τίποτα από τα διαβατήρια που θα βάλουμε στο αεροπλάνο; Θα τα δείτε όλα. Δεν προσπαθούμε να αποδείξουμε τίποτα με άλλο τρόπο. Εμείς απλά θα κάνουμε αναπαράσταση του γεγονότος».

Την ώρα, πάντως, που γράφονταν αυτές οι γραμμές η εκστρατεία του Salo είχε μαζέψει μόλις 187 δολάρια από τον στόχο των 1,5 εκατομμυρίων…





Adbox 



ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: