Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016

Ο Τομ Φορντ ρίχνει άκυρο στη Μελάνια Τραμπ



Ένας από τους πιο διάσημους αμερικανούς σχεδιαστές, ο Τομ Φορντ, έριξε δημοσίως άκυρο στη Μελάνια Τραμπ, αναφέροντας πως δεν θέλει να ντύσει τη νέα Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ...
...με τις δημιουργίες του, καθώς παραείναι ακριβές για εκείνη ενώ αποκάλυψε ότι και στο παρελθόν έχει αρνηθεί να συνεργαστεί μαζί της.


Σε συνέντευξή του αποκάλυψε πως η γυναίκα του Ντόναλντ Τραμπ είχε ζητήσει στο παρελθόν από τον ίδιο την βοήθεια του για μία της εμφάνισή, αλλά τελικά ο Φορντ δεν της έκανε την χάρη.



Η δημοσιογράφος περιέγραψε την Μελάνια ως ιδανική την Πρώτη Κυρία, αφού είναι όμορφη και λεπτή, για να φορέσει της δημιουργίες του, αλλά ο διάσημος σχεδιαστής προτίμησε να απαντήσει κοφτά λέγοντας:



«Λοιπόν, η Μελάνια δεν είναι απαραίτητα η γυναίκα που έχω στο μυαλό μου».



Ο Τομ Φορντ έχει ντύσει πολλές κυρίες του Χόλιγουντ όπως οι Γκουίνεθ Πάλτροου, Ναόμι Γουάτς, Ρις Γουίδερσπουν και Τζουλιάν Μουρ, που μαζί με τη γυναίκα του Τομ Χανκς, Ρίτα Γουίλσον, είναι οι μούσες του.



Αξίζει να σημειωθεί πως ο σχεδιαστής αν και υποστήριξε την Κλίντον στις εκλογές, δήλωσε πως δεν θα έντυνε ούτε εκείνη αν είχε γίνει πρόεδρος των ΗΠΑ.





Adbox 



ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: