Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016

Εξελίξεις στο διαζύγιο των Brangelina: Η Angelina Jolie στην αντεπίθεση!




Όσες μέρες, εβδομάδες, μήνες και να περάσουν το διαζύγιο των Brangelina είναι αυτό που πάντα θα μονοπωλεί το ενδιαφέρον μας, αφού όλο και κάτι καινούργιο θα βγαίνει στη δημοσιότητα
σχετικά με το παρελθόν του ζευγαριού, με το θέμα των παιδιών ή με το αν βγαίνουν με καινούργιους συντρόφους.
Μετά την ανακοίνωση πως υπάρχει μεγάλη πιθανότητα το ζευγάρι να χάσει τον Pax και τον Maddox, το οποίο είναι ένα θέμα για το οποίο οι δυο τους πρέπει να ενώσουν τις δυνάμεις τους για τα παδιά τους, μία νέα πληροφορία αναφέρει, πως οι Brangelina προχώρησαν εκ νέου σε μία προσωρινή συμφωνία, σχετικά με την κηδεμονία των παιδιών.
Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες που μεταδίδει το E! News και νομικά έγγραφα που έχει στην κατοχή του τα έξι παιδιά του πρώην ζευγαριού, παραμένουν στην κηδεμονία της Angelina Jolie, ενώ ο Brad Pitt θα συνεχίσει τις θεραπευτικές επισκέψεις με τα παιδιά του, ενώ εβδομαδιαία θα παρακολουθεί ατομικές θεραπευτικές συνεδρίες.
Ο πρωταγωνιστής του Allied θα πρέπει επίσης να παρακολουθήσει ομαδικές θεραπείες, αλλά και να υποβληθεί εκ νέου σε έλεγχο για απαγορευμένες ουσίες. Τα παιδιά Shiloh Jolie Pitt, Maddox Jolie-Pitt, Vivienne Jolie-Pitt, Zahara Jolie-Pitt, Knox Jolie-Pitt και Pax Jolie-Pitt θα συνεχίσουν επίσης την ατομική τους συμβουλευτική συνεδρία.
Η προσωρινή συμφωνία για την επιμέλεια των παιδιών πάρθηκε μετά την απόφαση του FBI να κλείσει κι επίσημα την έρευνα στο αεροπλάνο σχετικά με τα επεισόδια μεταξύ Brad Pitt και Maddox.


Adbox Πηγή
ads
ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: