Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016

Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης 1-1


Η Ρεάλ Μαδρίτης ισοφάρισε 1-1 στο 90' με τον Σέρχιο Ράμος και πήρε αποτέλεσμα από την Μπαρτσελόνα στο "Camp Nou" που την κράτησε στην κορυφή με +6. Ο Ισπανός αμυντικός απάντησε στον Σουάρες.
Ισόπαλο με 1-1 ολοκληρώθηκε το μεγάλο ισπανικό ντέρμπι, με την Ρεάλ Μαδρίτης να ισοφαρίζει 1-1 την Μπαρτσελόνα με γκολ του Σέρχιο Ράμος στο 90'.

Πρόκειται για γκολ που μπορεί να κρίνει ακόμη και το πρωτάθλημα, καθώς με αυτό η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν διατήρησε το +6 στην κορυφή από τους "μπλαουγκράνα".

Η ομάδα του Λουίς Ενρίκε ήταν ανώτερη στο δεύτερο ημίχρονο, έπειτα από ένα κακό ματς στο πρώτο 45άλεπτο και άνοιξε το σκορ στο 53' με το 9ο τέρμα του Λουίς Σουάρες.

Ο Ουρουγουανός σκόραρε με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Νεϊμάρ, ενώ παρόμοια ήταν και η ισοφάριση, με τον Σέρχιο Ράμος να απαντά με κεφαλιά από εκτέλεση φάουλ του Λούκα Μόντριτς.

Μοιραίος για την Μπαρτσελόνα μπορεί να χαρακτηριστεί ο Νεϊμάρ, καθώς ο Βραζιλιάνος στο 68' έχασε τρομερή ευκαιρία σε τετ-α-τετ (άστοχος), ενώ γενικά έκανε κακή εμφάνιση, με τους Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο να μην είναι επίσης καλοί (όχι τόσο κακοί όσο ο Νεϊμάρ).

Με το γκολ του Σέρχιο Ράμος η Ρεάλ διατήρησε το φετινό της αήττητο σε όλες τις διοργανώσεις. Πλέον μετρά 33 σερί ματς χωρίς ήττα, θέλει άλλο ένα για να ισοφαρίσει το ρεκόρ της από την σεζόν 2013-14 με Κάρλο Αντσελότι, ενώ το ρεκόρ ισπανικής ομάδας το έχει η Μπαρτσελόνα με 39 ματς χωρίς ήττα την σεζόν 2015-16.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Σέρτζι Ρομπέρτο, Πικέ, Μαστσεράνο, Τζόρντι Άλμπα, Μπουσκέτς, Ράκιτιτς (60' Ινιέστα), Αντρέ Γκόμες (78' Αρντά Τουράν), Μέσι, Νεϊμάρ (87' Ντένις Σουάρεθ), Λουίς Σουάρες.
ΡΕΑΛ: Κέιλορ Νάβας, Καρβαχάλ, Βαράν, Σέρχιο Ράμος, Μαρσέλο, Μόντριτς, Κόβατσιτς (86' Μαριάνο Ντίαθ), Ίσκο (66' Καζεμίρο), Λούκας Βάθκεθ, Κριστιάνο Ρονάλντο, Μπενζεμά (77' Μάρκο Ασένσιο).



Adbox 



ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: