Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

Απεγνωσμένοι Αμερικανοί έφηβοι πουλάνε σεξ για φαγητό



Το φαινόμενο έχει πάρει τέτοιες διαστάσεις που δεν μπορούν να ξέρουν πόσοι νέοι έχουν καταφύγει σε αυτή τη λύση.


Είναι μια πρακτική που θα περιμέναμε να εφαρμόζεται σε αναπτυσσόμενες χώρες και όχι σε μια οικονομία όπως αυτή των Ηνωμένων Πολιτειών. Κι όμως, πολλοί έφηβοι αναγκάζονται να μπουν σε κυκλώματα του αγοραίου έρωτα προκειμένου να εξασφαλίσουν ένα πιάτο φαγητό.

Τα στοιχεία αυτά έδωσε στη δημοσιότητα η ΜΚΟ Feeding America και το Κέντρο Ερευνών Urban Institute. Όπως λένε οι αναλυτές των δυο αυτών οργανισμών υπάρχουν αρκετές πηγές βοήθειας για εφήβους με προβλήματα διαβίωσης. Επιλέγουν όμως άλλες οδούς γιατί πιστεύουν πως πηγαίνοντας σε ένα άσυλο στιγματίζονται.Πουλούν λοιπόν έρωτα σε ηλικιωμένους, ευκατάστατους άντρες σε αντάλλαγμα για φαγητό.

Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία, 7 εκατομμύρια παιδιά στις Ηνωμένες Πολιτείες ηλικίας από 10 έως 17 ετών δίνουν μάχη για την επιβίωση και δυσκολεύονται να βρουν ακόμα και τροφή.

Τα στοιχεία αυτά προέκυψαν έπειτα από συνεντεύξεις 200 εφήβων ηλικίας 13 έως 18 ετών από δέκα διαφορετικές Αμερικανικές κοινότητες.

Όπως λένε οι υπεύθυνοι είναι δύσκολο να πουν ακριβή αριθμό εφήβων που ακολουθούν αυτή την πρακτική μιας και το φαινόμενο ολοένα και διογκώνεται.

Συμβουλεύουν μάλιστα τις αρμόδιες υπηρεσίες της κυβέρνησης να πάρουν έκτακτα μέτρα πριν η κατάσταση ξεφύγει από κάθε έλεγχο.







ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: