Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

Το πρώτο αιωρούμενο πικάπ στον κόσμο είναι γεγονός


Το νέο MAG-LEV Audio αψηφά τη βαρύτητα, στροφάρει στον αέρα και δίνει στο βινύλιο κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί.


Κι ενώ το βινύλιο δεν έχει κατηγορηθεί ποτέ για τη vintage αισθητική του, την οποία διατηρεί ακόμα και σήμερα εν έτει 2016, δεν φαίνεται να ισχύει το ίδιο για την τεχνολογία του πικάπ. Ουκ ολίγοι είναι οι λάτρεις του βινυλίου που τη θεωρούν ξεπερασμένη και παλιομοδίτικη. Άποψη που θα τους αλλάξει σίγουρα το νέο πικάπ της MAG-LEV Audio.

Το πρώτο πικάπ στον κόσμο με πλατό που μπορεί να αιωρηθεί. Να μετατρέψει δηλαδή τους δίσκους σε ιπτάμενους, χάρη σε ένα σύστημα μαγνητών, το οποίο επιτρέπει στην επιφάνεια που τοποθετείται το βινύλιο να «μείνει» στον αέρα.



Πώς λειτουργεί;
Όταν δεν το χρησιμοποιείς, το MAG-LEV Audio στέκεται σε τέσσερα πόδια. Όταν όμως ξεκινήσεις την αναπαραγωγή κάποιου δίσκου, ξεκινά αυτόματα να αιωρείται.

Στα ατού του, είναι ότι διαθέτει σύστημα ασφαλείας που αποτρέπει την ξαφνική πτώση της επιφάνειας του δίσκου σε περίπτωση διακοπής ρεύματος.






Πόσο κοστίζει;
Κι αν αναρωτιέσαι πόσο θα σου κοστίσει να αποκτήσεις το πικάπ της MAG-LEV Audio με τις υπερφυσικές δυνάμεις, οφείλουμε να σου πούμε ότι θα πρέπει να βάλεις βαθιά το χέρι στην τσέπη. Κάτι που είχες υποπτευθεί άλλωστε.

Προς το παρόν, προσπαθεί να βρει χρηματοδότηση μέσω του Kickstarter, με το κόστος του να αγγίζει τα 880 δολάρια για το μαύρο μοντέλο και τα 940 δολάρια για το ξύλινο, μόνο στην περίπτωση που το αγοράσεις από την καμπάνια. Αν πάλι επιλέξεις να περιμένεις μέχρι τον Αύγουστο του 2017 όταν βγει στην αγορά, να ξέρεις ότι η αξία του εκτιμάται ότι θα αγγίξει τα 1.390 δολάρια.





Adbox 



ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: