Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016

Priyanka Chopra: πως η Ινδή καλλονή προσέβαλε τους πρόσφυγες σε μία λήψη



Η σταρ του Bollywood Priyanka Chopra έμαθε πολύ καλά τι σημαίνει να κάνεις ένα πολύ λάθος εξώφυλλο μια πολύ λάθος στιγμή.

Φορώντας λευκό τοπ για το περιοδικό του σύγχρονου ταξιδιώτη Conde Nast Traveller India η σταρQuantico εμφανίζεται στο εξώφυλλο της τελευταίας έκδοσης του περιοδικού "κουβαλώντας" επάνω της τέσσερις λέξεις.
"Πρόσφυγας". "Μετανάστης". "Παρείσακτος". "Ταξιδιώτης". Όλες τους διεγραμμένες εκτός της τελευταίας. Το αμφιλεγόμενο λευκό t shirt (κάθε άλλο παρά πολιτικά ορθό που φυσικοποιεί και κάνει μια φυλή του lifestyle τα θύματα της ανθρωπιστικής κρίσης) προκάλεσε διαμαρτυρίες.
Οι αντιδράσεις των χρηστών των social media που χάρισαν στο Conde Nast Traveller India μια εναλλακτική αντικαθιστώντας τη λέξη "Ταξιδιώτης" με το επίθετο "Προσβλητικό" ανάγκασαν την Chopra να ζητήσει δημοσίως συγγνώμη για ένα ρούχο τουλάχιστον "άστοχο", σίγουρα αγενές.
chopra
Σε τηλεοπτική της εμφάνιση στο ινδικό ειδησεογραφικό κανάλι NDTV, η Chopra απολογήθηκε και ζήτησε συγγνώμη για τους ανθρώπους που πλήγωσε. "Είμαι άνθρωπος που αντιστέκομαι πάντα στις ταμπέλες" είπε. "Το μήνυμα παρερμηνεύθηκε και λυπάμαι που έγινε αυτό" κατέληξε η ίδια με το περιοδικό να μην ακολουθεί τη δική της γραμμή.
Adbox Πηγή
ads
ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: