Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016

Gigi Hadid: Μας δείχνει πώς «γεμίζει» τα φρύδια της σε 3 βήματα!




Η περιποίηση των φρυδιών είναι από τα πιο hot beauty trends αυτή τη στιγμή και όχι άδικα.
Τονίζουν το πρόσωπο, τραβούν την προσοχή στα μάτια και το βασικότερο, ανάλογα με το μέγεθος, το σχήμα και το χρώμα, λένε πολλά για το στυλ και την προσωπικότητά μας ή ακόμα και για τη διάθεσή μας!

Σοφιστικέ αποτέλεσμα; Πιο easy going; Τώρα, μπορείς να αποκτήσεις το look που θέλεις, χωρίς τεράστια προσπάθεια. Η έμπνευση μπορεί να έρθει είτε από τις stars του Hollywood είτε από τα IT girls, όπως η Gigi Hadid!

MASTER BROW PRO PALETTE GIGI LIFESTYLE da755

Κι αν ανήκεις στην κατηγορία των γυναικών που θέλουν πιο γεμάτα, fashionable φρύδια, αλλά αφενός η ιδέα του DIY τους τρομάζει και αφετέρου δεν θέλουν να σπαταλούν πολύ χρόνο, και φυσικά, δεν θέλουν το τόξο των φρυδιών τους να δείχνει απεριποίητο... τότε το νέο Brow Kit της Maybelline New York θα σε ενθουσιάσει! Είναι το kit που θα σε κάνει να να μπορείς να φτιάξεις εύκολα και γρήγορα sexy, εμπνευσμένα από τις πασαρέλες φρύδια που μένουν στη θέση τους. Περιλαμβάνει χρώμα σε μορφή σκιάς, highlighter, και κερί για να διατηρεί το αποτέλεσμα στη θέση του όλη μέρα.
MASTER BROW PRO PALETTE PACK c0c6a


Το supermodel με τη βοήθεια της Maribeth Madron , global eyebrow expert της Maybelline New York, σου δείχνει πώς να αποκτήσεις τέλεια καλοσχηματισμένα φρύδια, σε μόλις 3 βήματα!

gigi hadid 22712


Διατίθεται σε 2 υπέροχες αποχρώσεις (ανοιχτό ή πιο σκούρο καστανό) και εσύ, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να διαλέξεις αυτή που ταιριάζει καλύτερα με το χρώμα του δέρματος αλλά και των μαλλιών σου. Μπορείς να «παίξεις» ακόμα και με την πιο σκούρα απόχρωση ή πιο ανοιχτή απόχρωση από τη δική σου, για ένα πιο τολμηρό look.



Πηγή ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: