Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

Το νέο Football Manager 2017 με σενάρια Brexit


Μια σειρά από «σενάρια Brexit» θα έχουν να αντιμετωπίσουν οι παίκτες του Football Manager 2017. Θα πρέπει να διαχειριστούν τη μεταφορά στην «ήπια» και «δύσκολη» εκδοχή του Brexit -κάτι που θα επηρεάζει το εάν θα μπορούν να κινούνται ελεύθερα μεταξύ της Μ. Βρετανίας και ΕΕ.


Ωστόσο, σε ένα ακόμα σενάριο, οι ποδοσφαιριστές θα μπορούν να πάρουν άδειες εργασίας υπό ειδικές συνθήκες.

Η απόφαση να συμπεριληφθεί η δυνατότητα αυτή στο παιχνίδι ελήφθη αμέσως μετά την απόφαση των πολιτών της Βρετανίας για αποχώρηση της χώρας από την ΕΕ τον Ιούνιο, δήλωσε στο ειδησεογραφικό δίκτυο BBC ο Μάιλς Τζέικομπσον, διευθυντής της βρετανικής εταιρείας Sports Interactive που επιμελείται την έκδοση του δημοφιλούς video game.

«Ξεκίνησα να δουλεύω πάνω στο δεδομένο αυτό το πρωί του Σαββάτου μετά την ψηφοφορία», δήλωσε ο ίδιος στο BBC. «Προσπαθούσα να καταλάβω πώς θα επηρέαζε την επιχείρησή μου και το άθλημα που λατρεύω. Κάθισα σε έναν καναπέ και επί δύο ημέρες διάβαζα όσα περισσότερα μπορούσα και από τις δύο πλευρές του Brexit».

Ο Τζέικομπσον πρόσθεσε ότι πήγε στο γραφείο του τη Δευτέρα μετά την ψηφοφορία και ανακοίνωσε στην ομάδα του ότι, παρά το γεγονός πως είχαν καταλήξει σε όλα τα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού, ήθελε να συμπεριλάβει και τα σενάρια του Brexit στην τελική έκδοση του video game.

«Το γεγονός ότι αυτό πρόκειται να συμβεί μέσα στα επόμενα λίγα χρόνια σημαίνει ότι πρέπει οπωσδήποτε να συμπεριληφθεί στο παιχνίδι», εξήγησε ο ίδιος.

Τον Ιανουάριο, η αντιπρόεδρος της αγγλικής ποδοσφαιρικής ομάδας Γουέστ Χαμ Γιουνάιτεντ (West Ham United) Κάρεν Μπρέιντι είχε εκφράσει τις ανησυχίες της ότι το Brexit θα μπορούσε να αναγκάσει κάποιους Ευρωπαίους παίκτες να αποχωρήσουν από τη Βρετανία.

Ωστόσο, ο πρώην πρόεδρος της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας Γκρεγκ Ντάικ είχε δηλώσει τον Ιούνιο ότι, ενώ είναι πολύ νωρίς για να γνωρίζει κανείς με σιγουριά εάν το Brexit πρόκειται επηρεάσει το ποδόσφαιρο στην Αγγλία, υπάρχει μια μικρή πιθανότητα ότι αυτό θα έχει θετικό αντίκτυπο στους Βρετανούς παίκτες οι οποίοι επιδιώκουν να παίξουν στην Πρέμιερ Λιγκ.

Το Football Manager 2017 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αρχές του επόμενου μήνα για συστήματα PC, Mac και Linux, ενώ θα είναι διαθέσιμη και μια έκδοση για φορητές συσκευές που ενσωματώνουν τα λειτουργικά iOS και Android από τις 17 Νοεμβρίου.




Adbox 



ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: