Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016

Αντρικά αρώματα για το φθινόπωρο

Εάν είστε από τους άντρες που συνηθίζουν να βάζουν κάποιο άρωμα μετά το ξύρισμα τότε σίγουρα στο ντουλαπάκι του μπάνιου σας θα έχετε μία μεγάλη συλλογή αρωμάτων. Βέβαια υπάρχει πάντα χώρος για κάτι καινούργιο...
Αυτό σκέφτεται και ο χώρος της μόδας των αρωμάτων κι έτσι με αφορμή την αλλαγή εποχής, αφού πλέον έχουμε μπει για τα καλά στο φθινόπωρο, οι αρωματοποιίες λανσάρουν τα νέα τους αρώματα, θέλοντας ακριβώς να τονίσουν αυτήν την αλλαγή στον καιρό και τη διάθεση των αντρών.

Ο Ζαν Πολ Γκοτιέ επαναφέρει ένα παλιό αγαπημένο του άρωμα με μία νέα πινελιά κομψότητας. Το Le Male Essence αν και εξακολουθεί να πωλείται μέσα σε ένα μπουκάλι με το σχήμα ανδρικού σώματος, ωστόσο εσωτερικά έχει ανανεωθεί με λεπτές νότες κάρδαμου, ξύλου, πιπερόριζας.

Από την άλλη η Prada λανσάρει αυτόν τον μήνα ένα νέο άρωμα, το L'homme Prada, που συνδυάζει τα αγαπημένα συστατικά της μάρκας, όπως κεχριμπάρι και άγρια κρίνα, με έλαιο φρέσκου ανθού νεραντζιάς και πατσουλί.

Παρά την τάση των εταιρειών τα αρώματά τους να ακολουθούν τις εποχές υπάρχουν κι αυτά που αντέχουν στη μόδα γιατί έχουν κερδίσει την αγάπη των καταναλωτών. Την άνοιξη η Burberry λάνσαρε το άρωμα Jimmy Choo Man Intense και η εταιρεία Yves Saint Laurent, το L'homme Ultime. Τεχνικά, τα δύο αυτά αρώματα είναι για πιο ζεστό καιρό, αλλά ο συνδυασμός του ξύλου, με τις έντονες και αρωματικές νότες φρούτων είναι εξίσου κατάλληλα για τις πιο κρύες ημέρες του φθινοπώρου.

Βέβαια υπάρχουν κι αυτοί που ψάχνουν ένα άρωμα που θα αντέχει στον χρόνο κι έτσι στρέφονται σε πιο κλασικές λύσεις, με τα αρώματα της Chanel να είναι εντυπωσιακά διαχρονικά, ξεχωρίζοντας το Chanel Bleu, που δίνει την αίσθηση φρεσκάδας με τις μεθυστικές ξυλώδεις νότες του. Ομοίως και το Tobacco Vanille του Tom Ford, αλλά και το ανανεωμένο Dior Sauvage.





ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: