Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

Προσοχή: Εάν δείτε ένα νόμισμα κολλημένο στην πόρτα του αυτοκινήτου σας, δείτε τι πρέπει να κάνετε!


Άνθρωποι από όλο τον κόσμο έχουν βρει νομίσματα σφηνωμένα στα χερούλια του αυτοκινήτου τους. Οι περισσότεροι δεν το παρατήρησαν στην αρχή, επειδή είναι συνήθως τοποθετημένα στην πλευρά της πόρτας του συνοδηγού, όπου δεν τα βλέπουν καν, μέχρι να είναι πολύ αργά.


Αποδεικνύεται ότι είναι το πιο πρόσφατο τέχνασμα από τους κλέφτες για να αποκτήσουν πρόσβαση στο όχημά σας, σύμφωνα με την Sun Gazing.

Πώς λειτουργεί: Ο κλέφτης τοποθετεί ένα κέρμα μέσα στο χερούλι της πόρτας στην πλευρά του συνοδηγού του αυτοκινήτου. Στη συνέχεια, περιμένει τον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου να εμφανιστεί για να τον ακολουθήσει μέχρι το σπίτι του. Όταν ο ιδιοκτήτης προσπαθήσει να κλειδώσει το αυτοκίνητο, ο μηχανισμός δεν λειτουργεί, επειδή το χερούλι της πόρτας του συνοδηγού είναι μπλοκαρισμένο, κι έτσι δίνεται η δυνατότητα στον κλέφτη να εισέλθει στο αυτοκίνητο μέσα από την ξεκλείδωτη πόρτα.

Αν δείτε ένα κέρμα κολλημένο στην πόρτα του αυτοκινήτου σας, δείτε εδώ τι πρέπει να κάνετε!

Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει τα χερούλια του αυτοκινήτου σας πριν μπείτε μέσα, για να σιγουρευτείτε ότι δεν έχουν κανένα κέρμα.

Οι κλέφτες, επίσης, χρησιμοποιούν αυτή τη μέθοδο για να σας ακινητοποιήσουν! Έτσι, ελέγξετε και το πίσω κάθισμα, ή ακόμα καλύτερα, καλέστε το 911 σε περίπτωση που δείτε οτιδήποτε ύποπτο.

Δείτε περισσότερα στο παρακάτω βίντεο.







ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: