Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2024

Ήξερες πόσα πράγματα μπορείς να κάνεις με τα φακελάκια πυριτίου, τα γνωστά silica bags;


Ναι, μπορεί σαν ονομασία να μην σας λένε πολλά, αλλά τα μικρά φακελάκια που βρίσκουμε συνήθως σε κουτιά με παπούτσια και καινούριες τσάντες, τα τσαντάκια πυριτίου ή αλλιώς silica bags, δεν είναι τόσο άχρηστα όσο μπορεί να φαίνονται! Υπάρχουν τόσα που μπορούμε να κάνουμε με αυτά και σίγουρα δίνουν λύσεις σε πολλά καθημερινά μας μικροπροβλήματα!


Βράχηκε το κινητό σας; Γεμίστε ένα δοχείο με silica bags και αφήστε το κινητό σας μέσα! Οι πιθανότητες επιβίωσής του είναι πολύ περισσότερες τώρα!

Make up: Διατηρήστε το φρέσκο τοποθετώντας ένα φακελάκι πυριτίου στο νεσεσέρ σας. Θα δείτε ότι η πούδρα και το ρουζ σας δεν θα κρατήσουν καθόλου υγρασία!

Ομπρέλα: Ναι, οι βροχές είναι μπροστά και αν θέλετε να έχετε την ομπρέλα σας κοντά σας, τότε στεγνώστε την ευκολα και γρήγορα με silica bags. Απλώς, τοποθετήστε μερικά πάνω της!

Φωτογραφίες: Κρατήστε τις χωριστά την μια από την άλλη, χωρίς τσακίσματα στις άκρες με λίγα silica bags ανάμεσά τους στο κουτί!

Κοσμήματα: Αν δεν θέλετε να γεμίσουν σημάδια και να γίνουν μαύρα, τότε τοποθετήστε μερικά μεσά στις μπιζουτιέρες σας!

Αυτό που ουσιαστικά κάνουν είναι να τραβούν την υγρασία από τον χώρο στο οποίο βρίσκονται, άρα να τον κάνουν πιο υποφερτό για τους άλλους και να παρατείνουν και την διάκρεια ζωής των αντικειμένων! 

Γι′ αυτό, άλλωστε, βρίσκονται μέσα στα κουτιά με τα παπούτσια! Τραβούν την υγρασία, αλλά και τις άσχημες μυρωδιές!

Δείτε στο παρακάτω video μερικές ακόμα χρήσιμες πληροφορίες για τα silica bags!









ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ


SHARE THIS

0 σχόλια: