Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2024

Οι «χρυσοί» κανόνες αδυνατίσματος της Jessica Alba


«Ο νούμερο 1 κανένας για να χάσεις κιλά και να τα διατηρήσεις είναι να βρεις το lifestyle που μπορείς να ακολουθήσεις για το υπόλοιπο της ζωής σου», σύμφωνα με την Yumi Lee, personal trainer της Jessica Alba και συνιδιοκτήτρια του Reebok CrossFit LAB.
Η Lee εξηγεί ποιοι είναι οι χρυσοί κανόνες αδυνατίσματος που ακολουθεί καθημερινά η διάσημη ηθοποιός και τη βοηθούν να παραμένει λαμπερή και πάντα σε φόρμα.


1. Ξεκίνα πάντα την ημέρα σου με ένα καλό πρωινό που θα ξυπνήσει τον μεταβολισμό σου και θα σου δώσει την απαραίτητη ενέργεια.

2. Μην σηκώνεσαι από το τραπέζι 100% χορτάτη. Ο χρυσός κανόνας είναι 80/20, που σημαίνει ότι πρέπει να σταματήσεις να τρως όταν αρχίζεις να χορταίνεις.

3. Το σώμα σου γνωρίζει καλύτερα. Μην πιέζεις τον εαυτό σου σε εξαντλητικές δίαιτες για να χάσεις γρήγορα κιλά και μην κουράζεσαι υπερβολικά με προγράμματα γυμναστικής που θα καταπονήσουν τους μυς.

4. Με θετική σκέψη θα καταφέρεις τα πάντα. Όταν κάνεις κάτι που δεν σε ευχαριστεί, τότε δεν μπορείς να το ακολουθήσεις για πολύ καιρό. Βρες το πρόγραμμα διατροφής που ταιριάζει στον χαρακτήρα σου και θα δεις γρήγορα αποτελέσματα.









ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ


SHARE THIS

0 σχόλια: