Το ερχόμενο Σάββατο 20 Αυγούστου 2016 και ώρα 21:00 στην Ύδρα θα πραγματοποιηθεί ένα από τα σημαντικότερα μουσικά γεγονότα της χρονιάς!
Ο βραβευμένος βιολονίστας διεθνούς φήμης, Λεωνίδας Καβάκος θα δώσει μία συναυλία τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό στο Νοσοκομείο Ύδρας.
Ο Λεωνίδας Καβάκος έχει ανακηρυχθεί κορυφαίος µουσικός του κόσµου, καθώς του απονεμήθηκε το βραβείο Léonie Sonning Music Prize 2017. Πριν δύο χρόνια οι αναγνώστες του «Gramophone», του πιο απαιτητικού ίσως περιοδικού για την κλασική µουσική, τον είχαν ανακηρύξει επίσης Καλλιτέχνη της Χρονιάς, ενώ ήταν υποψήφιος και για το βραβείο Γκράµι. .
Η συναυλία του Λεωνίδα Καβάκου έχει ενταχθεί στις εορταστικές εκδηλώσεις «ΘΕΟΜΗΤΟΡΙΚΑ» και πραγματοποιείται υπό την εποπτεία του Πρόεδρου του Νοσοκομείου, Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ύδρας, Σπετσών, Ερμιονίδος και Τροιζηνίας κ.κ. Εφραίμ, ο οποίος έχει ορίσει οργανωτική επιτροπή, Πρόεδρος της οποίας είναι η δικηγόρος κυρία Τζένη Σοφιανού.
Όσες και όσοι επιθυμούν να παραβρεθούν στην μοναδική αυτή μουσική βραδιά, μπορούν να προμηθευτούν προσκλήσεις από το ξενοδοχείο «ΛΗΤΩ» στην Ύδρα, (τηλ. 22980 53385-6).

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ


0 σχόλια: