Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016

Η γυμναστική στο νερό είναι αυτό που ψάχνεις


Η κολύμβηση είναι άθλημα κίνησης μέσα στο νερό. Ως άθλημα, το κολύμπι, είναι από τα πιο παλιά και συνηθέστερα αθλήματα. Οι αρχαίοι Έλληνες του έδιναν πολλή προσοχή και θεωρούσαν άσχημο πράγμα το να μην μπορεί κάποιος να κολυμπά.
Στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1896 περιλήφθηκε ως ιδιαίτερο άθλημα και το κολύμπι κι από τότε έγινε ένα από τα πιο αγαπητά αγωνίσματα.


Στα αγαπημένα αθλήματα παραμένει και για πολλούς από εμάς που αποφασίζουν να αφήσουν τις αίθουσες των γυμναστηρίων και να αναζητήσουν έναν διαφορετικό και πιο διασκεδαστικό τρόπο προπόνησης. Το κολύμπι είναι από τις ιδανικότερες μορφές άσκησης. Γυμνάζει όλο το μυϊκό σύστημα, βοηθώντας στην καύση θερμίδων και στην απώλεια βάρους εξαιτίας της αντίστασης και της άνωσης του νερού. 

Ταυτόχρονα αποτελεί ιδανικό τρόπο άσκησης για άτομα με προβλήματα στην μέση και τα γόνατα, τραυματισμούς, εγκύους και παχύσαρκους.

Τα 4 είδη κολύμβησης που υπάρχουν είναι το ελεύθερο, το ύπτιο, το πρόσθιο και την πεταλούδα. Tα διάφορα αυτά στυλ είναι για πολλούς ένα ευχάριστο παιχνίδι, και ως παιχνίδι έχει τεχνικές και κανόνες. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να αναζητήσεις το κοντινότερο κολυμβητήριο σε εσένα αφού πρώτα επιλέξεις το κατάλληλο μαγιό.





ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

1 σχόλιο:

  1. Πολύ καλή σελίδα. Το κολύμπι είναι όντως ο πιο καλός και φυσικός τρόπος γυμναστικής. Όχι ότι όλοι οι άλλοι είναι χειρότεροι, απλά όταν κινούμαστε στο νερό όλοι μας οι μυς δουλεύουν ταυτόχρονα μεταξύ τους. Αντίθετα στο γυμναστήριο είναι πιο δύσκολο να το καταφέρουμε αυτό. Επισκευθείτε αυτήν την σελίδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή