Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 7 Αυγούστου 2021

Ποια είναι τα παγωμένα επιδόρπια του καλοκαιριού;



Η ζέστη του καλοκαιριού μας δημιουργεί την ανάγκη και την επιθυμία να γευόμαστε τα παγωμένα επιδόρπια της εποχής. Ποια είναι αυτά τα επιδόρπια και ποιες οι διαφορές τους;


Ποια η διαφορά του παγωτού από το gelato και ποια η διαφορά του sherbet από το sorbet; Το Business Insider δημιούργησε έναν πίνακα με σκοπό να μας εξηγήσει τις διαφορές μεταξύ των γευστικών επιδορπίων του καλοκαιριού για να ξέρουμε τι τρώμε. Πάμε να δούμε;

Παγωτό
Το παγωτό έχει τουλάχιστον 10% λιπαρά σύμφωνα με τον Οργανισμό Ελέγχου Φαρμάκων και Τροφίμων και η υφή του είναι αρκετά ελαφριά.

Gelato
Το gelato έχει χαμηλότερη περιεκτικότητα σε λίπος από το παγωτό, ενώ η υφή του είναι πιο κρεμώδης και πυκνή.

Παγωτό μηχανής
Για το παγωτό μηχανής χρησιμοποιούνται λιπαρές ουσίες οι οποίες προέρχονται από το παγωτό, ενώ η υφή του είναι ιδιαίτερα αφράτη.

Sherbet
Το Sherbet έχει χαμηλότερη περιεκτικότητα σε λιπαρές ουσίες 1%-2%, ενώ οι γεύσεις είναι συνήθως φρουτένιες.

Sorbet
Το sorbet γίνεται με τη χρήση κατεψυγμένων χυμών και πουρέδων ενώ προστίθενται αρωματικές ουσίες και υλικά όπως το κρασί.

Frozen yogurt
Η διαδικασία της δημιουργίας του παγωμένου γιαουρτιού είναι αρκετά παρόμοια με εκείνη του παγωτού. Η διαφορά είναι ότι εκτός των επιπλέον συστατικών περιλαμβάνονται γιαούρτια.







ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: