Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 12 Μαρτίου 2024

Οι λεπτομέρειες που θα κάνουν την καθημερινότητα σου πιο όμορφη



Ποιές είναι οι λεπτομέρειες που θα κάνουν την καθημερινότητα σου πιο όμορφη;


**Σωματική δραστηριότητα
Δεν είναι απλά μόδα είναι πραγματική ανάγκη, για την υγεία και την ψυχολογία σας. Η γυμναστική, η δραστηριότητα γενικότερα, μας χαρίζει ενέργεια και ανεβάζει τη διάθεση μας. Και δεν χρειάζεται να πάτε απαραιτήτως σε αυστηρό ή απαιτητικό πρόγραμμα. Ακόμη και μια βόλτα με τα πόδια ή το παιχνίδι με το παιδί σας μπορούν να αποδειχθούν ιδιαιτέρως αποτελεσματικές δραστηριότητες. Και όσο και ας σας φαίνεται περίεργο, όσο κουρασμένοι και αν είστε, η σωματική δραστηριότητα μπορεί πραγματικά να σας απαλλάξει από το άγχος, το στρες όλης της ημέρας και να «καθαρίσει» το μυαλό σας

**Η σωστή παρέα
Δεν είναι κάθε μέρα ίδια και δεν είναι όλοι οι άνθρωποι ίδιοι. Ακόμη και την κολλητή, μπορεί μια συγκεκριμένη μέρα να μην θέλεις να την δεις και να προτιμάς την παρέα μιας συναδέλφου. Μην καταπιέζεσαι. Επέλεξε τα άτομα που κάνεις κέφι κάθε φορά να δεις, αυτούς που θα σου φτιάξουν τη διάθεση ή που είναι σε θέση να ακούσουν αυτό που σε προβληματίζει. Όπως και αν έχει, η ανθρώπινη επαφή είναι πάντα μια τονωτική ένεση και σίγουρα μας βοηθάει να βγαίνουμε για λίγο από τον μικρόκοσμο μας και να τα βλέπουμε τα πράγματα πιο ανάλαφρα και αντικειμενικά.


**Let the music play
Η μουσική μας ταξιδεύει, η μουσική μας προκαλεί να χορέψουμε, η μουσική μας παρασύρει σε ένα τραγούδι με δυνατή φωνή. Μπορείτε να έχετε ένα cd «έκτακτης ανάγκης» με όλα εκείνα τα κομμάτια (ξένα κ ελληνικά) που σε κάνουν να τα ξεχνάς όλα και να φτιάχνουν τη διάθεση σου. Εναλλακτικά, σεργιανίστε στην μπάντα του ραδιοφώνου και όποιο τραγούδι σας αρέσει βάλτε το δυνατά και απολαύστε το!

**Σαν μικρό παιδί
Μάθε να χαίρεσαι και με τα πιο μικρά θετικά που μπορούν να σου συμβαίνουν μέσα στην ημέρα και να τα μοιράζεσαι με αυτούς που αγαπάς. Ναι, δεν είναι κακό να πάρεις τη μαμά σου, τον καλό σου, την αδελφή σου ή την κολλητή σου για να πεις για το μπράβο που σου έδωσε το αφεντικό σου, το κοπλιμέντο από έναν άγνωστο στο δρόμο, για τα 500 γρμ,. που έχασες ακόμη και για τον ωραίο καφέ που ήπιες! Όταν μοιράζεσαι ακόμη και το πιο «ασήμαντο» καλό ξαφνικό γίνεται τεράστιο και ξαφνικά σου φτιάχνει η διάθεση!

**Σαν «τρίτο» πρόσωπο
Προσπάθησε να μιλάς στον εαυτό σου όπως θα μιλούσες σε ένα φίλο, με την ίδια ψυχραιμία, την ίδια αντικειμενικότητα αλλά και την ίδια ενθαρρυντικά λόγια. Συνηθίζουμε να είμαστε πολύ αυστηροί με τον εαυτό μας και να μας μαλώνουμε γεγονός που μας χαλάει ακόμη περισσότερο την διάθεση και μας αυξάνει το άγχος. Αφιέρωσε λίγο χρόνο σε εσένα, πάρε μια βαθιά ανάσα και με θετική διάθεση αντιμετώπισε την κάθε σου μέρα.






ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ


SHARE THIS

0 σχόλια: