Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2024

Σίγουρα γνωρίζεις κάθε πότε πρέπει να ανανεώνεις τα καλλυντικά σου;



Tα καλλυντικά για τις περισσότερες γυναίκες είναι το Α και το Ω. Πόσο όμως τα προσέχουμε και πόση σημασία δίνουμε στις… ημερομηνίες λήξης αυτών;
Οι κλειστές συσκευασίες από καλλυντικά και κρέμες μπορούν να παραμείνουν αναλλοίωτες ακόμη και χρόνια, αλλά η αντίστροφη μέτρηση ξεκινά όταν ανοίξει το καπάκι. Όταν μπαίνει αέρας, κάποια συστατικά αρχίζουν να οξειδώνονται και να χάνουν τις ιδιότητές τους.


Επιπλέον, κάθε φορά που χρησιμοποιούνται τα δάχτυλά για να αλειφθεί η κρέμα ή το make-up, μεταφέρονται βακτήρια στο προϊόν. Ο παρακάτω οδηγός είναι χρήσιμος για να γνωρίζουμε πότε τα καλλυντικά περνούν… κρίση μέσης ηλικίας.

– Κρέμα προσώπου: πέταξτε την μετά τους 6 μήνες ή και πιο νωρίς, αν δείτε ότι υπάρχει αλλαγή στην υφή, τη μυρωδιά ή στο χρώμα της.

– Make-up: εάν είναι σε υγρή μορφή, ο καιρός να πάρετε καινούργιο είναι μετά τους 6 μήνες – εκτός αν είναι σε συσκευασία σωληναρίου με dispenser το οποίο αντέχει 2 μήνες επιπλέον. Τα make-up σε compact μορφή διατηρούνται καλά για 1 χρόνο.

– Μάσκαρα: διάρκεια ζωής μόλις 6 μήνες. Ανανέωστε αυτό το must-have beauty προϊόν πιο νωρίς, αν είχετε πρόσφατα κάποια μόλυνση στα μάτια ή αν δειτε ότι έχει στεγνώσει.

– Χείλη: τα κραγιόν και τα lip gloss διατηρούνται για 1 χρόνο. Τα μολύβια καλό θα είναι να αντικαθίστανται μετά τα 3 χρόνια – απλώς χρησιμοποιήστε την ξύστρα πριν από κάθε χρήση για να… ξύσετε, μακριά τα βακτήρια.






ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ


SHARE THIS

0 σχόλια: