Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016

Αυτά είναι τα 2 πράγματα που δεν κάνει ΠΟΤΕ η Beyoncé στα φρύδια της!



Όταν μιλάμε για τη Beyoncé τα λόγια είναι περιττά...

Από τη λαμπερή, flawless επιδερμίδα της μέχρι και το απίστευτα καλλίγραμμο κορμί της, η star σε κάθε εμφάνισή της μας υπενθυμίζει αφενός πως η φύση της φέρθηκε πολύ γενναιόδωρα (εδώ δεν μπορούμε να επέμβουμε), αφετέρου, πως έχει τα δικά της μυστικά ομορφιάς μέσα στο χρόνο (και εμείς δεν χάνουμε την ευκαιρία να ενημερωνόμαστε και να στα μεταφέρουμε αμέσως)!

Κι ενώ κατά καιρούς έχουμε δει τα μυστικά της για λαμπερή επιδερμίδα, αυτή τη φορά, θα επικεντρωθούμε σε ένα από τα πιο «φλέγοντα» κεφάλαια στη beauty ρουτίνα κάθε γυναίκας, τα φρύδια !

frudia 02 73f6b

Τι κάνει ή καλύτερα τι δεν κάνει ποτέ στα φρύδια της η μεγάλη star; Επειδή, όμως, πίσω από τα καλοσχηματισμένα φρύδια κρύβεται πάντα ένας ταλαντούχος «brow artist», βρήκαμε τον άνθρωπο που τα επιμελείται, τον Damone Roberts και σου μεταφέρουμε τα σωτήρια tips του.

impeccable flawless skin 6efb5

- Be yourself: Η Queen Bey ποτέ δεν αντιγράφει τα φρύδια κάποιας άλλης!
« Δεν πιστεύω στα καθορισμένα πρότυπα. Δεν είναι ωραίο να να βλέπεις παντού τα ίδια φρύδια (σχήμα, μήκος...). Πρέπει να εκπέμπουν κάτι προσωπικό, κάτι που να ταιριάζει με τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του προσώπου κάθε γυναίκας. Για παράδειγμα, αν μια γυναίκα έχει μακρύ πηγούνι,δεν θα της πρότεινα να κάνει μεγάλη γωνία στα φρύδια της, γιατί θα κάνουν το πρόσωπό της να φαίνεται ακόμη πιο μακρύ. Ίσως τα ίσια φρύδια της ταιριάζουν καλύτερα.»

- Like twins: Η Queen Bey ποτέ δεν αφήνει τα φρύδια της ανόμοια!
Ο Damone εξηγεί ακριβώς: «Οιπερισσότεροι λένε ότι τα φρύδια πρέπει να είναι παρόμοια, όχι όμοια. Διαφωνώ. Τα φρύδια πάντα θα πρέπει να ξεκινούν και να τελειώνουν στο ίδιο σημείο.

beyonce 01 a1721

Do it like Queen Bey!




Πηγή ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: