Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2023

Ο κανόνας των 3 λέξεων - Το πείραμα που πρέπει να δοκιμάσεις



Ολες έχουμε υπάρξει εκεί - σε βιασύνη και χωρίς καμία όρεξη να συνδυάσεις ένα στιλάτο σύνολο που ανταποκρίνεται στο προσωπικό σου στιλ.
Στιγμές σαν κι αυτή, είναι εύκολο να στραφείς στα ίδια και τα ίδια. Αλλά υπάρχει ένας απλός τρόπος να σιγουρέψεις ότι είσαι πάντα στην τρίχα -απλά πρέπει να είσαι πάντα 'συντονισμένη' με τον στιλάτο εαυτό σου.

Η fashion blogger, Chriselle Lim, έχει εξηγήσει την ιδανική φόρμουλα: Σκέψου το στιλ σου σε 3 λέξεις. Για παράδειγμα, απλό, προσεγμένο, θηλυκό. Όταν δεν ξέρεις τι να φορέσεις, σκέψου αυτές τις 3 λέξεις και θα το βρεις στη στιγμή. Εμείς λατρεύουμε αυτή τη φόρμουλα -και την ακολουθούμε κιόλας.

Σε ενδιαφέρει να ακολουθήσεις και εσύ αυτή την ιδέα; Αν δεν είσαι σίγουρη πώς να περιγράψεις το προσωπικό σου στιλ, μπορούμε να σε βοηθήσουμε. Παρακάτω, θα βρεις ένα χαρτί με όλες τις πιθανές λέξεις. Σου προτείνουμε να σημειώσεις όλες αυτές που πιστεύεις πως χαρακτηρίζουν το στιλ σου και όσο το σκέφτεσαι (και τη ντουλάπα σου) θα καταφέρεις να τις μειώσεις στις 3 που πραγματικά σε κάνουν αυτή που είσαι.



ads
ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ



SHARE THIS

0 σχόλια: