Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 25 Μαΐου 2016

Bourdain και Obama τρώνε στο Βιετνάμ με 6 δολάρια


Για τις ανάγκες της εκπομπής του, ο Anthony Bourdain πήρε αγκαζέ τον Πρόεδρο των ΗΠΑ και πήγαν στο Βιετνάμ για να δοκιμάσουν τοπικά φαγητά.

Για τους μη γνωρίζοντες, ο Anthony Bourdain έχει μία από τις διασημότερες εκπομπές παγκοσμίως, το Parts Unknown στο CNN, και ταξιδεύει σε μέρη της Αμερικής κυρίως, αλλά και του υπόλοιπου πλανήτη για να γευτεί τοπικά προϊόντα και τους τόπους. Σε μία από τις τελευταίας εκπομπές της χρονιάς, ο διάσημος παρουσιαστής πήρε μαζί του τον Barack Obama και βρέθηκαν στο Βιετνάμ.

Εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι ο Barack Obama βρίσκεται στο τελείωμα της θητείας του και θέλει να αποχαιρετήσει το κοινό με την καλύτερη εικόνα, άρα λέει Ναι σχεδόν σε όλα τα μεγάλα τηλεοπτικά σόου, ο Bourdain ζήτησε από τον απερχόμενο Πρόεδρο των ΗΠΑ να ταξιδέψει μαζί του μέχρι το Βιετνάμ και να συζητήσουν τρώγοντας μερικά από τα παραδοσιακά πιάτα.
Το μικρό food resto Bún chả Hương Liên στο Ανόι υποδέχτηκε τον Obama που βρέθηκε στη χώρα για διπλωματικούς λόγους, και τον Bourdain που ταξίδεψε εκεί για τις ανάγκες της εκπομπής του και οι δυο τους έφαγαν και ήπιαν την βιετναμέζικη μπύρα που είναι από τις πολύ φημισμένες στην Άπω Ανατολή. Στο τέλος τον λογαριασμό τον πλήρωσε ο παρουσιαστής, αλλά μη νομίζετε ότι ξοδεύτηκε ιδιαίτερα, αφού το συνολικό κόστος ήταν 6 δολάρια το άτομο.
CjJLe8DVAAUvEnE

CjJViuxUYAA_cFR

anthony-bourdain-obama-vietnam-trone-1

Πηγή
ads
ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: