Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 4 Απριλίου 2023

Οι γυναίκες ερωτεύονται αυτούς που δεν φοβούνται το φινάλε



Αν έγραφα το ίδιο άρθρο πριν από 10 χρόνια, θα έλεγα ότι ο έρωτας είναι κάτι που όλοι θα ήθελαν στη ζωή τους. Σήμερα, στην εποχή που οι περισσότεροι κυνηγούν το χρήμα και την επιβεβαίωση, ο έρωτας περνάει σε δεύτερη μοίρα. Υπάρχουν, φυσικά, αυτοί που παραμένουν αναλλοίωτοι και εξακολουθούν να θέλουν έντονα συναισθήματα στη ζωή τους. Αυτούς, λοιπόν, αφορά ό,τι γράφουμε σήμερα.

Λένε ότι οι άνδρες ερωτεύονται με τα μάτια και οι γυναίκες με τα αυτιά. 

Νομίζω ότι αυτό είναι από τα καλύτερα γνωμικά όλων των εποχών. Πράγματι για τον άνδρα, η εξωτερική εμφάνιση παίζει τον μεγαλύτερο ρόλο. 

Το πλούσιο μπούστο μιας κοπέλας είναι ικανό να του αποσπάσει την προσοχή από διάφορα μαργαριτάρια που μπορεί να ακούσει. 

Μπορεί εκείνη να μην έχει καταλάβει τίποτα απ΄όσα της έχεις εξιστορήσει μέχρι εκείνη τη στιγμή, αλλά πιθανότατα να μη σου καίγεται καρφάκι, όντας απορροφημένος από το sexy φορεματάκι της.

 Λίγοι άνδρες ψάχνουν για έξυπνες γυναίκες, οι περισσότεροι ψάχνουν για όμορφες και βολικές...


Για τις γυναίκες ισχύουν εντελώς τα αντίθετα. Ναι μεν η εξωτερική εμφάνιση παίζει ρόλο, όχι όμως σημαντικότερο από αυτά που εκπέμπει ένας άνδρας. 

Οι γυναίκες θέλουν να νιώθουν ότι ο άνδρας είναι δυναμικός, τις σέβεται, αλλά ταυτόχρονα δεν τις φοβάται. 

Οι περισσότεροι είτε χρησιμοποιούν στρατηγικές για να ρίξουν μια γυναίκα, είτε προσπαθούν να δείξουν πόσο τη θέλουν, ώστε εκείνη να ενδώσει και να ρίξει τα τείχη που έχει χτίσει μπροστά τους. 

Κάποιοι νομίζουν ότι η γυναίκα που πολιορκούν ή που θέλουν να την κάνουν να τους ερωτευτεί, δεν καταλαβαίνει τον τακτικισμό τους. 

Σπάνια μια γυναίκα προδίδει όλα όσα καταλαβαίνει, προτιμώντας να σ΄αφήσει στην άγνοια και να δει μέχρι που θα το πας. Όσο άνετος και αν το παίξεις, αν πραγματικά δεν είσαι, να είσαι σίγουρος ότι θα το καταλάβει. 

Ίσως είναι καλύτερα να μην το παίζεις τόσο άνετος, αν πραγματικά δεν είσαι γιατί πιθανότατα κάποιες γελάνε μαζί σου.

Για να κατακτήσεις μια γυναίκα, το πρώτο που πρέπει να κάνεις είναι να μη φοβάσαι το φινάλε. 

Ο φόβος για το τέλος φαίνεται στα μάτια σου. 

Αν ζήσεις πάντα μ΄αυτό το φόβο, θα νιώθεις πάντα κατώτερος της και αργά ή γρήγορα αυτό θα περάσει και σ' εκείνη.

 Οι γυναίκες δε θαυμάζουν τους άνδρες χωρίς αυτοεκτίμηση και κατ΄επέκταση δεν μπορούν να τους δοθούν. 

Οι μόνες που θα μπορούσαν να το κάνουν, είναι αυτές που επιζητούν το πακέτο του πλούσιου γαμπρού, αλλά δε νομίζω ότι θα ήθελες να ανήκεις σ΄αυτή την κατηγορία. 

Να σε θέλουν δηλαδή μόνο για τα λεφτά σου. Επίσης, αγνόησε τα παραδείγματα γυναικών που παντρεύτηκαν άνδρες που παρείχαν απλά γενετική ασφάλεια. 

Άλλο ο γάμος, άλλο ο έρωτας. 

Σήμερα μιλάμε για έρωτα.

Πρωταρχικός παράγοντας για να κατακτήσεις την καρδιά και το μυαλό μιας γυναίκας είναι μη σ΄έχει ποτέ σίγουρο. 

Να αισθάνεται μαζί σου ασφάλεια, αλλά ταυτόχρονα να γνωρίζει ότι αν κάποια στιγμή σου κάνει κάτι πολύ άσχημο, εσύ θα έχεις την απαραίτητη ανδρεία να φύγεις. 

Να γνωρίζει ότι αποστρέφεσαι το φινάλε, αλλά ταυτόχρονα ότι δεν το φοβάσαι κιόλας. Ο φόβος σου για τους τίτλους του τέλους δεν πρόκειται να τους καθυστερήσει. 

Κάτι μου λέει, ότι θα δεις σύντομα το όνομα σου γραμμένο σ΄αυτούς, σ΄ένα πλάνο που έχει πάψει να φωτίζεται από καιρό..






ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ


SHARE THIS

0 σχόλια: