Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 17 Απριλίου 2016

Η μπύρα που "ξέφυγε" εντελώς - Φτιαγμένη από κολπικά υγρά διάσημου μοντέλου


Το 2016 είναι η χρονιά που οι εταιρίες διαγκωνίζονται στο ποια θα παρασκευάσει ή θα προμοτάρει το πιο εξωφρενικό προϊόν. τεχνολογία και φαντασία λειτουργούν αχαλίνωτα για να μας πείσουν πως οι εμπνευστές τους "σκέφτονται έξω από τον κύκλο".


Εν τούτοις, κι ο "κύκλος" θα πρεπε να λειτουργεί ως ... όριο. Η είδηση που τις τελευταίες μέρες κάνει τον γύρο του διαδικτύου αφορά σε μία παράξενη μπύρα. Το παράδοξο βρίσκεται στην ίδια τη σύνθεσή της που πολλοί πείστηκαν να δοκιμάσουν. Κύριο συστατικό της είναι τα κολπικά υγρά ενός διάσημου μοντέλου: της Alexandra Bandlova.

Η μπύρα διατείνεται πως συλλέγει τα κολπικά υγρά της εν λόγω "θεάς" της πασαρέλας με ειδική καινοτόμο μέθοδο και τα αναμειγνύει με διάφορα συστατικά, βγάζοντας ένα είδος μπύρας που σε ... απογειώνει. Περισσότερο βέβαια η καμπάνια στηρίζεται στο γεγονός ότι η Alexandra Bandlova είναι όντως ένα υπέροχο πλάσμα και η start-up "The Order of Yoni" που την επινόησε προσπαθεί να συγκεντρώσει €150.000 για να την ρίξει σε μαζική παραγωγή. 

Βέβαια οι εμπνευστές της καμπάνιας δεν έχουν εξηγήσει στο ... φιλοθεάμον και αλκοολόφιλο κοινό πώς θα εξασφαλίσουν την κατάλληλη ποσότητα υγρών της εν λόγω καλλονής για την μαζική παραγωγή του προϊόντος τους. Αν και μάλλον απλώς προσπαθούν να δημιουργήσουν μία νέα μόδα που θα μας πείσει να δοκιμάζουμε τα ... υγρά των διάσημων κοριτσιών της showbiz στο ... ποτήρι μας.


















Πηγή

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: