Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 29 Απριλίου 2016

10 σημάδια πως σε θέλει μόνο για σεξ



Υπάρχουν οι ενδείξεις πως δε θέλει σοβαρή σχέση αλλά να περνάτε την ώρα σας στο κρεβάτι.


Είναι και οι μέρες άγιες και δε θέλω να σε κολάσω αλλά κάποια πράγματα πρέπει να ειπωθούν για να αποφευχθούν παρεξηγήσεις και δράματα. Εσύ να ετοιμάζεσαι για γάμο κι αυτός για έξοδο από το κάδρο;
Μπορεί να είσαι πολύ ερωτευμένη και να μη βλέπεις μπροστά σου αλλά ένας τρίτος παρατηρητής μπορεί να σου ανοίξει τα μάτια. Δε θέλει να έχετε σοβαρή σχέση. Το μόνο που θέλει από εσένα είναι το σεξ. Αυτό και μόνο.

Να γνωρίζεις τις προθέσεις του να μην κάνεις λανθασμένα όνειρα και σχέδια που θα ναυαγήσουν. Για να προλάβουμε τα δάκρυα θέλουμε να σε προειδοποιήσουμε.

Πρώτα από όλα πρέπει να σκεφτείς αν στο έχει πει ξεκάθαρα κι εσύ δε θέλεις να το καταλάβεις. Πάρε το χρόνο σου και αναλογίσου τα λόγια του. Σκέφτηκες; Λίγο ακόμα. Τίποτα; Άρα προχωράμε στα όχι και τόσο προφανή μηνύματα.

Δε θέλει να βγαίνετε μαζί
Δε σου έχει προτείνει ούτε μία φορά να πάτε για καφέ, ποτό, φαγητό. Γενικά προσπαθεί να αποφύγει κάθε κοινή έξοδο με φόβο μήπως σας πάρει κανένα μάτι. Ναι, δεν είναι παντρεμένος

Δεν έχεις γνωρίσει κανένα φίλο του
Εφόσον δε θέλει να βγείτε αρνείται να σε γνωρίσει στην παρέα του. Συνεχώς προβάλλει δικαιολογίες και σου λέει πως προτιμά να μείνετε οι δύο σας.

Δεν επικοινωνείτε σε σταθερή βάση
Η άτακτη επικοινωνία είναι μεγάλο σημάδι. Δε μιλάτε κάθε μέρα και δε σε παίρνει ποτέ τηλέφωνο. Μόνο μηνύματα.

Μόνο βράδυ
Μόνο μηνύματα και μόνο βραδινές ώρες. Το όνομά του στην οθόνη του κινητού σου υπό το φως της μέρας δεν το έχεις δει, ούτε πρόκειται.

Δεν έχετε κοιμηθεί ποτέ μαζί
Κάνετε ό,τι κάνετε και μετά σηκώνετε γρήγορα από το κρεβάτι για να ντυθεί και να φύγει σα να είναι κυνηγημένος. Για αγάπες μετά την πράξη ούτε λόγος.

Το κινητό είναι μονίμως στο αθόρυβο
Δεν ξέρεις τον ήχο κλήσης του. Πάντα στο αθόρυβο.

Και με γυρισμένη οθόνη
Και η οθόνη ανάποδα σε περίπτωση που χτυπήσει να μην δεις ποιος τον καλεί. Δεν τον είχες προσέξει αλλά σε αυτές τις μικρές λεπτομέρειες κρύβεται η αλήθεια.

Δεν απαντάει στα μηνύματα τύπου ''καλημέρα-καληνύχτα''
Ούτε καν. Ανταποκρίνεται μόνο στα σεξουαλικά μηνύματά σου και μόνο τότε είναι θερμός.

Ξέρεις ελάχιστα για τη ζωή του
Σχεδόν τίποτα. Ευτυχώς σου έχει πει όνομα, επώνυμο και ζώδιο. Το τελευταίο με το ζόρι. Δεν ξέρεις πού γεννήθηκε, πού μένει και πώς λένε τη μαμά του.

Δε θέλει να βγάζετε φωτογραφίες
Ούτε κλικ. Πας να βγάλεις μία σέλφι και παθαίνει πανικό. Δεν έχεις ούτε ένα καρέ του για να το δείξεις στις φίλες σου.







ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: