Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016

Με τον Γκάι Ρίτσι θα παραμείνει ο Ρόκο



Τα «άκουσαν» οι δικηγόροι της Μαντόνα και του Γκάι Ρίτσι όταν εμφανίστηκαν στο δικαστήριο της Νέας Υόρκης, για να διευθετήσουν, για λογαριασμό των πελατών τους, την επιμέλεια του 15χρονου γιου της ποπ σταρ και του Βρετανού σκηνοθέτη, Ρόκο.


Η δικαστής του Ανώτερου Δικαστηρίου της Νέας Υόρκης, Ντέμπορα Κάπλαν κάλεσε τη Μαντόνα και τον πρώην σύζυγό της να συνεργαστούν και να επιλύσουν τη διαφορά που έχουν σχετικά με την επιμέλεια του γιου τους, ο οποίος αρνείται να επιστρέψει στο σπίτι της τραγουδίστριας.

Ο Ρόκο εγκατέλειψε τη μητέρα του ενώ βρισκόταν σε περιοδεία μαζί της στις ΗΠΑ, τον περασμένο Δεκέμβριο και έφυγε για το Λονδίνο για να ζήσει με τον πατέρα του και την μητριά του, αψηφώντας την δικαστική απόφαση, σύμφωνα με την οποία έπρεπε να περάσει τα Χριστούγεννα μαζί με τη Μαντόνα, στη Νέα Υόρκη, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

Χθες οι δικηγόροι του πρώην ζευγαριού εμφανίστηκαν στο δικαστήριο διεκδικώντας την επιμέλεια για λογαριασμό των πελατών τους, ωστόσο η δικαστής εξέδωσε προσωρινή απόφαση σύμφωνα με την οποία ο Ρόκο θα παραμείνει στο Λονδίνο με τον πατέρα του έως ότου κλείσουν τα σχολεία.


Πηγή ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: