Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 6 Μαρτίου 2016

Gerard Butler: Ξάπλωσε στο έδαφος ρεπόρτερ με ένα βαρβάτο κροσέ


Δεν είναι για να τα βάζεις με τον Gerard Butler. Ένας ρεπόρτερ έκανε το λάθος να τον προκαλέσει και κατέληξε να μετράει αστεράκια.

Όταν έγινε γνωστός σε παγκόσμιο επίπεδο με το ρόλο του Λεωνίδα στην ταινία 300 όλοι μας περιμέναμε να έχει μια διαφορετική καριέρα. Εκείνος όμως δεν σκοτίστηκε ιδιαίτερα και προτιμούσε να βγάζει απλώς λεφτά για να τα χαίρεται σε ταξίδια και φαγητό. Αξιοπρεπής αντιμετώπιση. Αυτή την περίοδο κυκλοφορούν δύο ταινίες που συμμετέχει και με εξαίρεση το Gods Of Egypt που σώζεται από τα εφέ, η άλλη, το London Fallen δε βλέπεται. Ο Gerard Butler όμως είναι κουλ με αυτό.
Δεν είναι κουλ όταν τον προκαλούν. Ο Gerard Butler έχει δείξει ότι αν του σπάσεις τα νεύρα δεν θα διστάσει να σε αρχίσει στο κλωτσομπουνίδι για να βάλεις μυαλό. Και ένας δημοσιογράφος του έκανε μια από τις ερωτήσεις που δεν πρέπει ποτέ να τις κάνεις σε τύπους σαν τον Gerard.
Ο 46χρονος Σκωτσέζος δέχτηκε την εξής ερώτηση από τον δημοσιογράφο και κουμπάρο του Ross King. «Πιστεύεις ότι θα μπορούσες να με κερδίσεις σε έναν καβγά;». Ο Butler στην αρχή έκανε πως το σκέφτεται και γέλασε με την ερώτηση. Τη στιγμή που ο King πήγε να γελάσει, ο Butler τον φιλοδώρησε με ένα μεγαλοπρεπέστατο μπουκέτο και τον ξάπλωσε στο έδαφος. Τότε γύρισε και είπε στην κάμερα «Ξέρω ότι πολλοί άνθρωποι ήθελαν να το κάνω αυτό εδώ και πολύ καιρό »Φυσικά όλο αυτό ήταν ένα καλοστημένο σόου μεταξύ τους και θύμισε αρκετά το αντίστοιχο που είχαν κάνει Colbert και Bruce Willis πριν μερικές εβδομάδες.





Πηγή ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: