Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2023

Δείξε μας την παλάμη σου να σου πούμε τι τύπος είσαι…



Δες και παρατήρησε το χέρι σου όχι για να δεις την μοίρα και το ριζικό σου, αλλά για να ανακαλύψεις πράγματα για τον εαυτό σου. Καναδοί επιστήμονες βάσει έρευνάς τους, απέδειξαν ότι η παλάμη, τα δάχτυλα και γενικότερα η μορφολογία του αντρικού χεριού κρύβει μυστικά για τον χαρακτήρα του καθενός.


Η έρευνα διήρκεσε 20 μέρες και πήραν μέρος 155 άντρες οι οποίοι σε συνδυασμό με το χέρι τους και μια σειρά από ερωτήσεις, έδειξαν το πώς συμπεριφέρονται γενικά αλλά και ειδικότερα στις γυναίκες.

Για να είμαστε πιο συγκεκριμένοι, οι ερευνητές παρατήρησαν πως αν ο παράμεσος και ο δείκτης του αντρικού χεριού έχουν παρόμοιο μήκος, είναι πιο πιθανό ο άντρας αυτός να είναι ευχάριστος, ευγενικός και προσεκτικός, ιδιαίτερα με τις γυναίκες. Αν όμως το δεύτερο και το τέταρτο δάχτυλο δεν έχουν ίδιο μέγεθος, αυξάνονται οι πιθανότητες ο άντρας να είναι εριστικός, πεισματάρης και αγενής. Τέλος όσοι έχουν πιο μακρύ παράμεσο, είναι πιο πιθανό να έχουν εκτεθεί σε περισσότερη τεστοστερόνη, η οποία με τη σειρά της έχει συνδεθεί με πιο επιθετική συμπεριφορά.

Στοίχημα ότι τώρα κοιτάτε την παλάμη σας έτσι;





ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ


SHARE THIS

0 σχόλια: