Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016

Ο Τράγκας, ο Κυριάκος, η κόντρα και τα… sms!



Σε... πρωινές καταγγελίες προχώρησε, μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή στον Real fm 97,8, ο Γιώργος Τράγκας, ο οποίος επιτέθηκε στο νέο πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο δημοσιογράφος υποστήριξε ότι ο κ. Μητσοτάκης στέλνει μηνύματα στην ιδιοκτησία του Real fm, διαμαρτυρόμενος για την κριτική που του ασκείται από τον ίδιο.
«Είναι δυνατόν να στέλνεις μηνύματα και να ζητάς να με διώξουν και να σε συμπαθήσω ρε Κυριάκο;», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Τράγκας.
«Νόμιζα ότι πίνοντας τον πρωινό καφέ μου με τον Τράγκα, μπορούμε να λέμε και καμία φιλική κουβέντα αλλά θα τις κόψω. Από σήμερα θα συζητώ μαζί του τα πρωτοσέλιδα του Hello και του ΟΚ, δεν έχω άλλο τρόπο», απάντησε λίγο αργότερα, στην έναρξη της εκπομπής του, ο Νίκος Χατζηνικολάου, σχολιάζοντας όσα είπε νωρίτερα ο Γιώργος Τράγκας.
«Το μόνο που του είπα είναι πως άλλο πράγμα είναι η πολιτική κριτική και άλλο να χαρακτηρίζεις Γερμανό και όλα τα υπόλοιπα, τον επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης», πρόσθεσε ο Νίκος Χατζηνικολάου, που επισήμανε ότι η κόντρα του Τράγκα με τους Μητσοτάκηδες κρατά από το 1990 - 1993.
«Νόμιζα ότι κατάλαβε ότι έκανα ένα φιλικό σχόλιο. Σε αυτό το σταθμό άλλωστε ο καθένας λέει από το πρωί μέχρι το βράδυ ό,τι του κατέβει, το μακρύ του και το κοντό του, χωρίς να υπάρχει καμία λογοκρισία, καμία παρέμβαση», κατέληξε ο κ. Χατζηνικολάου, βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους.




Πηγή ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: