Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2021

Φοράς γυαλιά μυωπίας; Μάθε ποιο είναι το τέλειο μακιγιάζ για εσένα



Τι κι αν φοράς γυαλιά οράσεως; Δες πως θααναδείξεις το μακιγιάζ σου σε 5 μόνο βήματα.


Σκιά: Σε αντίθεση με αυτό που φαντάζεσαι η επιλογή χρώματος στην σκιά που θα επιλέξεις για να βάψεις τα μάτια σου θα πρέπει να είναι ουδέτερη ώστε να έχει μια διακριτική παρουσία πίσω από τα γυαλιά. Οι σκούρες αποχρώσεις αγριεύουν το βλέμμα και κάνουν τα μάτια να δείχνουν μικρότερα.

Κραγιόν: Με δεδομένο ότι έχεις επιλέξει μια διακριτική σκιά για το βλέμμα μπορείς, αν θέλεις, να τονίσεις τα χείλη σου με μια εντυπωσιακή απόχρωση. Επέλεξέ την ανάλογα με το χρώμα που έχει ο σκελετός των γυαλιών σου. Φρόντισε να δένουν αρμονικά ώστε να μην φαίνεται υπερβολικό το αποτέλεσμα.

Eyeliner: Όταν θέλεις να εντυπωσιάσεις για τους σωστούς λόγους το eyeliner είναι ο μυστικός σύμμαχος που χρειάζεσαι. Να θυμάσαι ότι η ένταση της γραμμής που θα σχηματίσεις θα πρέπει να πηγαίνει ανάλογα και με το πόσο λεπτός ή χοντρός είναι ο βραχίονας των γυαλιών σου.

Μάσκαρα: Είναι το πιο απαραίτητο βήμα που θα πρέπει να ακολουθείς όταν φοράς γυαλιά οράσεως. Ακόμη κι αν δεν έχεις κάνει τίποτε άλλο στο πρόσωπό σου η μάσκαρα θα καταφέρει να τονίσει το βλέμμα σου και να προσφέρει αυτό το κάτι που θέλεις.

Ρουζ: Το ρουζ θεωρείται απαραίτητο γιατί όπως κι εσύ μπορείς να φανταστείς αποτελεί τον συνδετικό κρίκο του επάνω μέρος του προσώπου με το κάτω. Σε αυτή την περίπτωση επκρατεί η λογική του αντριστρόφως ανάλογο. Όσο πιο έντονο είναι το μακιγιάζ που έχεις κάνει στα μάτια ή τα χείλη τόσο πιο διακριτικό θα πρέπει να είναι το ρουζ που θα επιλέξεις και το αντίστροφο. Η αλήθεια όμως είναι ότι πάντα χρειάζεται καθώς χαρίζει στο πρόσωπο μια ακαταμάχητη όψη υγείας και φρεσκάδας που τη χρειάζεσαι. Ειδικά στις περιπτώσεις που τα γυαλιά είναι μεταλλικά ή σε ψυχρές αποχρώσεις.






ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ


SHARE THIS

0 σχόλια: