Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015

Τα X Files επιστρέφουν



Η Scully και ο Molder έχουν παιδί μαζί; Κι αν όχι ποιος είναι ο πατέρας του 15χρονου γιου της Scully;


Επιτέλους! Οι X Files ανοίγουν μετά από 13 χρόνια και για όλους εμάς που έχουμε σκάσει από την αγωνία μας, η Scully (Gillian Anderson) και ο δημιουργός της σειράς Chris Carter μας αποκαλύπτουν μερικά από τα μυστικά τους (τα υπόλοιπα θα τα ανακαλύψουμε μόλις δούμε τα ολοκαίνουργια επεισόδια της λατρεμένης μας σειράς).

Τελικά όλοι θέλουμε να πιστέψουμε ότι: «Η αλήθεια βρίσκεται εκεί έξω» αλλά και ότι υπάρχει ακόμα η αγάπη ανάμεσα στον Fox Molder ( David Duchovny) και τη Dana Scully (Gillian Anderson). Η πολύ-αναμενόμενη επιστροφή της τηλεοπτικής σειράς X-Files έχει δύο γηραιότερους και σοφότερους πρωταγωνιστές και η σχέση τους παραμένει το κεντρικό τόξο της σειράς των έξι επεισοδίων.

Οι οπαδοί του show γνωρίζουν, πως οι δύο χαρακτήρες είχαν ένα παιδί μαζί. Αν και τα στοιχεία της υπόθεσης είναι ακόμη ένα μυστήριο στην προεσκόπιση, η οποία πρόσφατα κυκλοφόρησε, είναι σαφές ότι η ηλικία και η επιλογές στη ζωή των πρακτόρων του FBI είναι κεντρικής σημασίας για το ξεκίνημα της νέας σειράς.

«Ήμασταν πάντα πολύ ασαφής σχετικά με το πως το ζευγάρι των ηρώων απέκτησε το παιδί, και θα γίνεται μεγαλύτερο το ερώτημα, καθώς θα προχωρά η εξέλιξη των επεισοδίων», είπε ο δημιουργός των X-Files Chris Carter σε μία πρόσφατη κυκλοφορία του τρέιλερ της σειράς και πρόσθεσε: « Οι ήρωες θα είναι ειλικρινής για τη σχέση τους στο παρελθόν, αλλά θα τους δείτε σε άλλη κατάσταση» εξηγεί ο Carter και καταλήγει: «Έχουν περάσει επτά ή οκτώ χρόνια. Ο χρόνος όμως ήταν δύσκολος για τη σχέση τους. Εμείς θα διερευνήσουμε τι έχει συμβεί σε αυτό το διάστημα».

Η Gillian Anderson, επαναλαμβάνοντας το ρόλο της ως Scully, υποστήριξε ότι η σχέση μεταξύ των δύο χαρακτήρων ουσιαστικά δεν έχει αλλάξει, αποκαλώντας την ως: «Τεράστια οικειότητα, εκτίμηση αλλά και απογοήτευση, αλλά εξακολουθούν να αγαπούν και να φροντίζουν ο ένας τον άλλο».

Το Sneak Peek βίντεο, (21 λεπτών), ξεκινά με τους Molder και Scully να κάθονται σε μία παραλία και να έχουν μια συναισθηματική συνομιλία με την Scully να λέει: «Ως γονείς, έχουμε κάνει μια δύσκολη θυσία για να τον κρατήσουμε ασφαλή. Η υιοθεσία ήταν για το καλό του. Δεν μπορούσα να τον βοηθήσω αλλά τον σκέφτομαι συνέχεια».

Και ο Molder συμπληρώνει: «Πρέπει να είναι 15 ετών τώρα. Έχω χάσει κάθε έτος της ζωής του και μερικές φορές μισώ τον εαυτό μου, που δεν είχα το θάρρος να σταθώ για αυτόν».

Οι ιστορίες και η μυθολογία του αρχικού X-Files συνεχίζουν να αναπτύσσονται, στη νέα εποχή προσφέροντας και πάλι επεισόδια με εξωγήινους, τέρατα και θεωρίες συνωμοσίας.

Υπάρχει μια τεράστια συντριβή UFO, ένας άνθρωπος που μπορεί να είναι μια σαύρα, μια νεαρή γυναίκα που ισχυρίζεται ότι την έχουν απαγάγει εξωγήινοι και ένας τηλεπαρουσιαστής θύμα συνωμοσίας.

Όλα αυτά με φόντο την εισβολή εξωγήινων και την επιστροφή του μυστηριώδους καπνιστή, τον οποίο υποδύεται ο William B. Davis. Ο Molder και η Scully δρουν υπό την εποπτεία του Διευθυντή Walter Skinner (Mitch Pileggi).

Το X-Files επιστρέφει και στην Ελλάδα τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου στις 06:00 το πρωί στο Fox.

Και λίγη Ιστορία

Πρόκειται για τη μεγαλειώδη επιστροφή του βραβευμένου με Emmy και Χρυσή Σφαίρα φαινομένου της pop κουλτούρας, το οποίο παραμένει μια από τις μακροβιότερες σειρές επιστημονικής φαντασίας στην ιστορία της τηλεόρασης. Κέρδισε 16 βραβεία Emmy, 5 Χρυσές Σφαίρες κι ένα βραβείο Peabody.

Έκανε πρεμιέρα το Σεπτέμβριο του 1993. Στη διάρκεια των 9 κύκλων της, η σημαντική αυτή παραγωγή μετατράπηκε από αγαπημένη σειρά επιστημονικής φαντασίας σε παγκόσμια επιτυχία κι έγινε ένα από τα πιο επιτυχημένα τηλεοπτικά δράματα όλων των εποχών.

Για την ερμηνεία του στο «X-Files», ο Duchovny έχει κερδίσει Χρυσή Σφαίρα στην κατηγορία Α’ Ανδρικού Ρόλου σε Δραματική Σειρά (έχοντας αποσπάσει συνολικά τρεις υποψηφιότητες).

Έχει επίσης προταθεί 3 φορές για το βραβείο Screen Actors Guild Award στην κατηγορία Α’ Ανδρικού Ρόλου σε Δραματική Σειρά καθώς και για το βραβείο της Ένωσης Τηλεκριτικών για την Καλύτερη Δραματική Ερμηνεία της χρονιάς.

Από την πρεμιέρα των X-Files το 1993, εκατομμύρια θαυμαστές αυτοαποκαλούμενοι «X-Philes» περνούσαν τις Κυριακές τους με αγωνία.

ΠΡΕΜΙΕΡΑ:
ΠΡΩΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ: ΔΕΥΤΕΡΑ 25 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ στις 06:00 και επανάληψη στις 21:50
ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ: ΤΡΙΤΗ 26 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ στις 06:15 και επανάληψη στις 22:40






ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: