Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015

Τα ξεχωριστά αντι-βραβεία της "Equipe"



Αντί αθλητικής ανασκόπησης, η γαλλική αθλητική εφημερίδα "Equipe" ξέφυγε από την πεπατημένη και συγκέντρωσε μια λίστα με ποδοσφαιριστές που έχουν ξεχωρίσει στην καριέρα τους, όχι μόνο για τις ποδοσφαιρικές ικανότητές τους, αλλά και επειδή αποτελούν περιπτώσεις παικτών που αγαπάμε να μισούμε.


Οι λόγοι που οι ποδοσφαιρόφιλοι δεν τρέφουν συμπάθεια για τους παρακάτω ποδοσφαιριστές, ποικίλουν. Άλλοι... διακρίνονται για το βρώμικο παιχνίδι τους, άλλοι για την αλαζονεία τους και άλλοι για τις θεατρικές ικανότητές τους.

Στα... βραβεία για τον πιο βίαιο, πρωτεύει ο Νάιτζελ Ντε Γιόνγκ της Μίλαν, με τον Εμίρ Σπάχιτς του Αμβούργου να ανεβαίνει στη 2η θέση του βάθρου και τον Μπραντάο της Μπαστιά στην 3η.

Πιο αντιπαθητικός ψηφίστηκε ο Ντιέγκο Κόστα της Τσέλσι, με τον συμπαίκτη του στους "μπλε", Τζον Τέρι να ακολουθεί στη 2η θέση, ενώ τρίτος στη σειρά έρχεται ο "why always me", Μάριο Μπαλοτέλι, της Μίλαν.

Κατά γενική ομολογία, δεν υπάρχει μεγαλύτερος αλαζόνας από τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς της Παρί, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο της Ρεάλ Μαδρίτης να ακολουθεί και τον Σαμίρ Νασρί της Μάντσεστερ Σίτι να έρχεται τρίτος.

Όσκαρ Α' ανδρικού ρόλου στην ηθοποιία παίρνει ο Σέρχιο Μπούσκετς της Μπαρτσελόνα, με τους Άριεν Ρόμπεν της Μπάγερν και Ματιέ Βαλμπουενά της Λιόν να τον ακολουθούν.





ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: