Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015

Μέχρι την Πέμπτη ΚΤΕΟ και τέλη κυκλοφορίας



Την προσεχή Πέμπτη, παραμονή Πρωτοχρονιάς λήγει η προθεσμία για όσους δεν έχουν προβεί στην εξόφληση των τελών κυκλοφορίας και για όσους δεν έχουν περάσει τα οχήματά τους από ΚΤΕΟ.


Με την πάροδο της προθεσμίας της 31ης Δεκεμβρίου, για όσους διαπιστώνεται ότι δεν έχουν εξοφλήσει τα τέλη κυκλοφορίας, θα πιστώνονται, μέσω Taxisnet, το διπλάσιο ποσό. Όσοι δεν έχουν περάσει ΚΤΕΟ, θα κληθούν να πληρώσουν πρόστιμο 150 ευρώ.

Στην παρούσα στιγμή, τα οχήματα που δεν έχουν περάσει από έλεγχο ΚΤΕΟ υπολογίζονται στο 1,5 εκατ. τη στιγμή που οι ιδιοκτήτες τους έχουν τέσσερις ημέρες ακόμα για να τα ασφαλίσουν.

Με την ολοκλήρωση της ηλεκτρονικής διασταύρωσης στις αρχές του επόμενου μήνα, θα επιβληθούν τα προβλεπόμενα από τη νομοθεσία πρόστιμα, τα οποία ανέρχονται για τα ανασφάλιστα οχήματα σε 500 ευρώ για τα επιβατικά και 250 ευρώ για τα δίκυκλα.

Παράλληλα, προβλέπεται και αφαίρεση πινακίδων και αδειών από 10 μέρες έως και τρία χρόνια. Για όσους, δε, εμπλέκονται σε ατυχήματα οι ποινές μπορεί να είναι και βαρύτερες.

Το οικονομικό επιτελείο έχει τονίσει ότι δεν πρόκειται να υπάρξει παράταση για την καταβολή των τελών κυκλοφορίας, αν και δεν αποκλείεται να δοθεί τελικά, λόγω μεγάλης προσέλευσης στις τράπεζες, συμπαρασύροντας με αυτό τον τρόπο και την κατάθεση των πινακίδων κυκλοφορίας.






ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: