Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015

«Χάνσελ και Γκρέτελ»: Στόλισε το σπίτι της όπως στο παραμύθι -Μοναδικό!


Ο χριστουγεννιάτικος στολισμός των σπιτιών με λαμπερά λαμπάκια είναι κάτι το συνηθισμένο.

Στο Χάιλαντ της Καλιφόρνια όμως μία καλλιτέχνιδα, έβαλε όλη της την φαντασία για να δημιουργήσει κάτι εντυπωσιακό και παραμυθένιο. Χωρίς να θέλει να ακολουθήσει την πεπατημένη, η Κριστίν ΜακΚόνελ εμπνεύστηκε από το αγαπημένο της παραμύθι, το «Χάνσελ και Γκρέτελ», και αποφάσισε να μετατρέψει το εξωτερικό του πατρικού τους όπως της κακής γριάς που δελέασε τους μικρούς ήρωες με το σοκολατένιο σπιτάκι της.
Περνώντας ώρες ατελείωτες για να πάρει τις διαστάσεις του σπιτιού, η ΜακΚόνελ κατάφερε να μετατρέψει το εξωτερικό του σπιτιού σε ένα τεράστιο «μελόψωμο» (gingerbread) και το αποτέλεσμα ήταν θεαματικό.
Προχωρώντας ένα βήμα παραπέρα, έραψε και στολές στα δύο της ανίψια ώστε να υποδυθούν αυτά τους ήρωες του αγαπημένου παραμυθιού.




Πηγή ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: