Το σύνθημα έναρξης έδωσε η πορνοστάρ Μαρία Λιαγουροπούλου-Αλεξάνδρου, η οποία έκοψε και την κόκκινη κορδέλα.
Όλο και περισσότερα ζευγάρια στην Ελλάδα έχουν σταματήσει την άνοια της μονογαμίας και την κάμψη της ερωτικής τους ζωής με την ανταλλαγή συντρόφων. Με αυτό το τρόπο νιώθουν χαρούμενοι, πλήρεις και δεν αισθάνονται συναισθήματα ζήλιας που δηλητηριάζουν και φθείρουν την σχέση τους. Κατά καιρούς πραγματοποιούνται διάφορα πάρτι που δίνουν τη δυνατότητα σε ζευγάρια να απολαύσουν αυτήν την πράξη μαζί, χωρίς περαιτέρω δεσμεύσεις η συναισθηματική εμπλοκή.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, την Παρασκευή διοργανώθηκε ένα πάρτυ οργιών σε γνωστό στέκι swingers του Πειραιά. Ήταν μία ξέφρενη βραδιά που μάζεψε 400 άτομα περίπου γιορτάζοντας με τον δικό τους τρόπο τα Χριστούγεννα. Το σύνθημα έναρξης έδωσε η πορνοστάρ Μαρία Λιαγουροπούλου-Αλεξάνδρου, η οποία έκοψε και την κόκκινη κορδέλα.
«Μέσα σε λίγα λεπτά όλοι οι prive χώροι γέμισαν με γυμνά κορμιά. Στους καναπέδες, στα ανάκλιντρα, στα ειδικά διαμορφωμένα δωμάτια, ακόμη και στις τουαλέτες, άντρες και γυναίκες επιδόθηκαν σε άγριο, αχαλίνωτο σεξ», αναφέρει το δημοσίευμα της εφημερίδας.
0 σχόλια: