Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015

Δεκέμβριος 2015: Πώς θα είναι ο μήνας σου σύμφωνα με το ζώδιό σου;




Δεκέμβριος! Ο μήνας των Χριστουγέννων! Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;



ΚΡΙΟΣ
Με το ξεκίνημα του Δεκεμβρίου, μην αφήσεις τις ανασφάλειές σου να σε κρατούν πίσω στις διάφορες δραστηριότητες που έχεις. Οι δυνατότητές σου είναι πάρα πολλές και με ό,τι καταπιάνεσαι μπορείς και το φέρνεις εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο, σε συνδυασμό βέβαια και με τη βοήθεια του Ερμή μέχρι τις 10 στον Τοξότη και του κυβερνήτη σου Άρη που παραμένει στο Ζυγό. Το πλανητικό σκηνικό πραγματικά σε απογειώνει. Η κοινωνική σου ζωή θα είναι ιδιαίτερα αυξημένη και θα κινείσαι πολύ και πέρα από τον άμεσο κύκλο σου. Η διάθεσή σου θα είναι περισσότερο ανεβασμένη, με αποτέλεσμα να προσελκύει νέους ανθρώπους στη ζωή σου, αλλά και να ενδυναμώνει τις ήδη υπάρχουσες φιλικές σου σχέσεις. Η τύχη ήδη σε ακολουθεί και είναι πλέον στο χέρι σου αν τη δεχτείς για συνοδοιπόρο σου ή αν την αφήσεις πίσω σου…

Αισθηματικές
Η σχέση σου αυτόν το μήνα θα πάρει άλλη τροπή -προς το καλύτερο- και θα μπορέσεις να δώσεις λύσεις σε θέματα και υποθέσεις που σε στεναχωρούν και σε προβληματίζουν. Η Αφροδίτη μέχρι τις 5 στο Ζυγό θα σου δώσει τις καλύτερες επιρροές της, ώστε να μιλήσεις με το σύντροφο σου για όλα εκείνα που επιθυμείς πραγματικά και η ανταπόκριση που θα λάβεις θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Δεκεμβρίου η διάθεσή σου θα είναι εξαιρετική και ο ερωτισμός σου θα παρακινήσει και το σύντροφο σου σε ειδυλλιακές στιγμές. Εκμεταλλεύσου τις ημέρες κοντά στην Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί ανήμερα Χριστουγέννων στον Καρκίνο για να δραπετεύσεις κάπου ονειρεμένα μαζί του και να ξαναερωτευτείτε από την αρχή…Αν είσαι single, να ξέρεις πως το μαγικό ραβδάκι του Άρη στο φιλικό για σένα Ζυγό, σε γεμίζει τέτοια γοητεία και ερωτισμό, που θα είναι αδύνατον να σου αντισταθούν! Πρόσεξε μόνο ποιον από όλους θα επιλέξεις να σταθεί στο πλάι σου γιατί με τέτοια προσφορά θα είναι δύσκολο να διαλέξεις. Το νου σου!!!

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου, αυτόν το μήνα θα είναι εύκολο να εκφράσεις τις ιδέες σου και να υλοποιήσεις σχέδια που μπορεί να έχεις στο μυαλό σου. Μπορείς τώρα να κάνεις καινούρια ξεκινήματα και συνεργασίες που θα σου φέρουν ακόμα μεγαλύτερη επαγγελματική καταξίωση. Τις ημέρες κοντά στη Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 11 στον Τοξότη, θέλει λίγο προσοχή από τη μεριά σου όσον αφορά στις συναλλαγές σου. Πρέπει να δείξεις υπομονή και κατανόηση απέναντι σε όλους εκείνους που προσπαθούν να σου περάσουν τα δικά τους θέλω με πλάγιους και ύπουλους τρόπους και μην διστάσεις ούτε στιγμή να είσαι απόλυτη μαζί τους και να τους δώσεις να καταλάβουν ότι δεν θα ακολουθήσεις καμία από τις τακτικές που σου συστήνουν, από τη στιγμή που δεν συμφωνείς μαζί τους. Τα οικονομικά σου δεν είναι στο σημείο που θέλεις και οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές. Κάνε ένα σωστό προγραμματισμό και φρόντισε να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες άμεσα. Μην αναβάλλεις τίποτα. Η περίοδος είναι κατάλληλη για να κάνεις οικονομικές συναλλαγές, να υπογράψεις συμβόλαια και να ασχοληθείς με γραφειοκρατικά και φορολογικά θέματα.

src=/files/Image/SxeseisKaiSex/2015/ASTROLOGIA/02/banner_provlepseis.jpg

ΤΑΥΡΟΣ
Ο Δεκέμβριος θα ξεκινήσει με πολλές υποχρεώσεις και αρκετό τρέξιμο για εσένα με την Αφροδίτη να κινείται στο Σκορπιό από τις 5 του μήνα και μετά, ενώ δεν θα είναι λίγες οι φορές που τα πράγματα θα σου παρουσιάζονται αρκετά διφορούμενα. Από τη μία θα αισθάνεσαι πως απελευθερώνεσαι από άγχη και δεσμεύσεις και πως μπορείς να προωθήσεις τα σχέδιά σου εκφράζοντας φρέσκες ιδέες και πεποιθήσεις, ενώ από την άλλη θα βιώνεις ενδόμυχα μία ψυχολογική αστάθεια που θα εκδηλώνεται ως ανασφάλεια στην καθημερινότητά σου. Φρόντισε να σκέφτεσαι γρήγορα εφαρμόζοντας πρακτικές λύσεις και προσπάθησε να μην σκέφτεσαι με απαισιοδοξία, γιατί ξέρεις καλά πως έχεις πολλές δυνατότητες και προσόντα που θα σε βοηθήσουν τελικά να έχεις τα αποτελέσματα που ζητάς.

Αισθηματικές
Από τις πρώτες μέρες του μήνα θα έχεις πάθος στη σχέση σου και θα θέλεις να περάσεις πολύ όμορφα με το σύντροφό σου. Δυσκολίες και προβλήματα που μπορεί να είχες στο παρελθόν, με το Δία να εξακολουθεί να κινείται στην Παρθένο θα πάρουν τέλος και θα γυρίσετε από κοινού σελίδα σε πιο ευχάριστα σενάρια της ερωτικής σας ζωής. Φρόντισε να εξωτερικεύεσαι περισσότερο και να εκδηλώνεις όλα όσα νιώθεις και ιδιαίτερα τις μέρες κοντά στην Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί ανήμερα Χριστουγέννων στον Καρκίνο. Καλό είναι να έρθετε πιο κοντά και να συζητήσετε ανοικτά για όλα αυτά που αποφεύγεις μέχρι τώρα να του πεις. Η Αφροδίτη τις τελευταίες δύο μέρες του μήνα στον Τοξότη θα σου χαρίσει το πάθος που είναι απαραίτητο για να νιώσετε ευτυχισμένοι και οι δύο. Αν είσαι single , μην απογοητεύεσαι και ξεκίνα την αναζήτηση όσο πιο γρήγορα μπορείς. Ιδιαίτερα τις τελευταίες μέρες, θα έχεις την ανάγκη αλλά και τη θέληση να ανοίξεις τα φτερά σου σε νέους κύκλους γνωριμιών που θα σου "προσφέρουν" τελικά αυτόν που θα σου πάρει τα μυαλά.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου θα μπορέσεις να τα πας πολύ καλά αρκεί να εστιάσεις στους στόχους σου και να μην αναλωθείς σε άλλα θέματα, που μπορεί να μην έχουν και μεγάλη σημασία. Από τις 10 του μήνα και μετά που ο Ερμής θα κινείται στον Αιγόκερω φρόντισε να μην κάνεις καμιά βιαστική κίνηση και να μην πάρεις γρήγορες αποφάσεις. Μπορεί να έχεις προτάσεις που μπορεί να φαίνονται πολύ δελεαστικές, αλλά πρέπει να μη βιαστείς να προχωρήσεις σε κάτι που μετά μπορεί να σου δημιουργήσει προβλήματα γιατί ελλοχεύουν κίνδυνοι που δεν φαίνονται. Εξέτασε καλά τα δεδομένα σου, συζήτησέ τα με αυτούς που εμπιστεύεσαι και ακολουθώντας τη λογική σου πάρε τις πιο συμφέρουσες αποφάσεις για το καλό σου. Τα οικονομικά σου αρχίζουν σιγά-σιγά και καλυτερεύουν παρόλο που δεν μπορείς να το καταλάβεις, γιατί οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές. Φρόντισε να μην κάνεις καθόλου έξοδα και περιττές αγορές, γιατί πολύ εύκολα θα βγεις εκτός προϋπολογισμού για ακόμη μία φορά.



ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο μήνας ξεκινάει αρκετά καλά για εσένα με τον κυβερνήτη σου Ερμή να σου χαρίζει τις καλύτερες επιρροές του από το ζώδιο του Τοξότη μέχρι τις 10. Θα βρίσκεσαι σε συνεχή κίνηση, ενώ και ο Άρης που κινείται ήδη στο Ζυγό θα βάλει το χεράκι του για να αυξήσει ιδιαίτερα την κοινωνικότητά σου και την ανάγκη σου να βελτιώσεις τη δημόσια εικόνα σου. Και όλα αυτά, έρχεται να τα ενδυναμώσει και η Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 11 του μήνα. Να ξέρεις ότι μπορεί μερικές φορές οι έντονοι ρυθμοί και οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας να σου φαίνονται αβάσταχτοι, όμως οι φιλικές παρέες, η γλυκιά καθημερινότητα και το ευχάριστο περιβάλλον που θα σε περιτριγυρίζουν θα σε ξεκουράσουν απίστευτα πολύ, ιδιαίτερα κατά την περίοδο των εορτών.

Αισθηματικές
Η αισθηματική σου ζωή θα περιέχει υπέροχες στιγμές αυτόν το μήνα. Με την Αφροδίτη στο Σκορπιό από τις 5 και μετά, ο δυναμισμός και η αποφασιστικότητά σου θα σε κάνει να τελειώσεις με ψυχοφθόρες καταστάσεις που δημιουργούν μαύρα συννεφάκια ανάμεσα σε εσένα και το σύντροφό σου. Η διάθεσή σου θα είναι καλή και ο ερωτισμός σου στα ύψη, ενώ θα εκτονώσεις στη σχέση σου ένα μέρος του άγχους που περνάς στην καθημερινότητά σου. Ανήμερα Χριστουγέννων που θα λάβει χώρα η Πανσέληνος στο ζώδιο του Καρκίνου τα πράγματα θα είναι εξαιρετικά και θα έχεις τόσο καλή και ανεβασμένη διάθεση που θα κάνει και το έτερόν σου ήμισυ ευτυχισμένο και την οικογένειά σου επίσης. Ο ερωτισμός, η γοητεία, καθώς και η ρομαντική σου διάθεση θα το καταπλήξουν και θα κάνουν τις στιγμές σας ακόμα πιο καυτές. Αν είσαι single, οι πλανήτες σου δίνουν αυτόν το μήνα όλη τους την εύνοια για να βρεις το άλλο σου μισό, αρκεί να το θέλεις...

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου θα τα πας πολύ καλά και θα καταφέρεις να πραγματοποιήσεις πολλά από αυτά που σκέφτεσαι και ονειρεύεσαι. Οι επαγγελματικές σου δραστηριότητες θα είναι πολλές και η καθημερινότητά σου γεμάτη συναντήσεις. Θα έχεις έντονους προβληματισμούς σε σχέση με τη δημόσια εικόνα σου και θα ήταν καλό κάποια μελλοντικά σχέδια που κάνεις, να τα αντιμετωπίσεις με αντικειμενικότητα, μιας και οι δυνατότητες που έχεις τώρα είναι πάρα πολλές. Θα σου κάνουν προτάσεις που θα πρέπει να αρπάξεις, γιατί θα είναι συμφέρουσες για την πρόοδό σου. Τα οικονομικά σου θα σε προβληματίσουν έντονα και θα προσπαθήσεις να βάλεις πρόγραμμα, ώστε να μειώσεις τα έξοδα που την τελευταία περίοδο είναι πάρα πολλά. Την περίοδο των γιορτών απόφυγε να παρασυρθείς σε περιττά έξοδα και αγορές, γιατί θα βγεις τελείως εκτός προϋπολογισμού.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο Δεκέμβριος θα είναι γεμάτος από δυναμισμό και ενεργητικότητα. Ο Ερμής θα κινείται στον Αιγόκερω από τις 10 του μήνα και μετά και ο Άρης στο Ζυγό καθ’ όλη τη διάρκειά του και θα σου προσφέρουν τη δυνατότητα να αντιλαμβάνεσαι το κάθε τι, πριν ακόμα γίνει, με αποτέλεσμα να προλαμβάνεις προβλήματα πριν ακόμα ξεσπάσουν. Φρόντισε να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις εδώ και πάρα πολύ καιρό, γιατί τώρα ήρθε ο καιρός που θα μπορέσεις να φτάσεις στην επιτυχία πολύ γρήγορα! Κάποιες μικροαναποδιές που μπορεί να έρθουν κοντά στη Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Τοξότη στις 11 δεν πρέπει να σε πτοήσουν, αφενός γιατί θα είναι περαστικές και αφετέρου γιατί κινείσαι με τέτοιο τρόπο που θα μπορέσεις να φέρεις όλα τα θέματα στα μέτρα σου. Ανήμερα Χριστουγέννων που θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στο ζώδιό σου θα έχεις πολύ δυναμισμό για να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου και να φτάσεις πολύ γρήγορα στην επιτυχία που ποθείς.

Αισθηματικές
Η ερωτική σου ζωή θα είναι αρκετά καλή αυτόν το μήνα αρκεί να πάρεις την απόφαση να εκδηλώσεις αυτά που νιώθεις στον άνθρωπό σου και να του μιλήσεις για όλα όσα έχεις στο μυαλό σου ώστε να νιώσει και αυτός με τη σειρά του ασφαλής και ευτυχισμένος μαζί σου. Υπάρχουν στιγμές που κλείνεσαι στον εαυτό σου και ενώ αυτό είναι η άμυνά σου, στο τέλος έχει τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που προσδοκάς. Ήρθε λοιπόν ο καιρός να αλλάξεις τακτική και να γίνεις πιο τρυφερή και ανοιχτή στη σχέση σου αν θέλεις να τη δεις να αναγεννιέται. Αν είσαι single και έχεις απογοητευτεί από τα άτομα που έχεις γνωρίσει το τελευταίο διάστημα, να ξέρεις ότι αυτόν το μήνα θα έχεις πολλές πιθανότητες να έρθεις κοντά με ένα πρόσωπο από το φιλικό ή επαγγελματικό σου περιβάλλον που ήδη το γνωρίζεις καλά και κάποιες συγκυρίες θα βγάλουν στην επιφάνεια και τα ερωτικά σας συναισθήματα που είναι βαθιά κρυμμένα μέσα σας. Τόλμησέ το και δεν θα χάσεις!!!

Επαγγελματικές
Στον επαγγελματικό σου τομέα θα μπορέσεις να βάλεις πολλά πράγματα σε μια τάξη, ώστε να πετύχεις τους στόχους σου. Θα ξεπεράσεις πολλά θέματα στη δουλειά σου, που μπορεί να είναι σε στασιμότητα μέχρι τώρα και θα έχεις πολύ δυναμισμό και ενεργητικότητα, ώστε να μπορέσεις να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα, που μπορεί να έχεις από το παρελθόν. Μπορείς, επίσης, να κάνεις καινούρια ξεκινήματα και συνεργασίες αρκεί να είσαι σίγουρη ότι αυτό είναι αυτό που θέλεις. Αυτός ο μήνας θα σου δώσει πολλές λύσεις σε θέματα που σε απασχολούν στα οικονομικά σου. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου και με τις κατάλληλες κουβέντες με τους ανωτέρους σου θα τα καταφέρεις. Να θυμάσαι ότι ο Δεκέμβριος είναι ένας μήνας που θα σε αποζημιώσει τόσο ψυχικά, όσο ηθικά και υλικά. Απόλαυσε τον!!!



ΛΕΩΝ
Από τις πρώτες μέρες του Δεκεμβρίου θα σε διακρίνει ο δυναμισμός και η καλή επικοινωνία που θα έχεις με τους γύρω σου, δώρα και τα δύο του Ήλιου που θα κινείται στον Τοξότη μέχρι τις 22. Επίσης, ο Ερμής θα κινείται στο ίδιο ζώδιο μέχρι τις 10 ανοίγοντάς σου το δρόμο για να προχωρήσεις σε νέα ξεκινήματα που έχεις ήδη σχεδιάσει και επιτρέποντάς σου να εκμεταλλευτείς με τον καλύτερο τρόπο ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν. Εάν θέλεις να είσαι μέσα στα πράγματα και να πετύχεις θα χρειαστεί να επανεξετάσεις κάποιες θέσεις και απόψεις που έχεις, ώστε να επιτύχεις την πλήρη ισορροπία που θα σε κάνει να ηρεμήσεις ψυχικά. Εκμεταλλεύσου τέλος, την ευστροφία, την ικανότητα και τη σωστή αντίληψη που διαθέτεις για να ερευνήσεις καινούριες πηγές εσόδων, που θα φέρουν ευημερία στα οικονομικά σου!

Αισθηματικές
Η θέση της Αφροδίτης στο Σκορπιό από τις 5 μέχρι τις 30 Δεκεμβρίου θα κάνει τη δουλειά της και θα φέρει τη σχέση σου εκεί που θέλεις. Τώρα θα έχεις πολύ καλή διάθεση και θα θέλεις να δώσεις τα πάντα στο σύντροφο σου για να είναι ευτυχισμένος. Η αδρεναλίνη σου θα ανέβει ακόμα περισσότερο και ο ερωτισμός σου θα ξεχειλίζει με τη Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 11 στο ζώδιο του Τοξότη. Τώρα θα κάνεις πολλές συζητήσεις με το ταίρι σου για την πορεία της σχέσης σας και θα θέλεις να κάνεις πράγματα, ώστε να περνάτε πολύ καλά και οι δυο σας. Είναι στο χέρι σου μέχρι τέλος του μήνα να χειριστείς τις καταστάσεις ανάλογα, ώστε να διατηρήσεις το ωραίο κλίμα μεταξύ σας. Η περίοδος επίσης είναι ιδανική για να κάνεις μία ανακαίνιση και να ανανεώσεις τη διάθεσή σου στο χώρο του σπιτιού ενόψει Χριστουγέννων. Αν είσαι single, μην κάθεσαι με τα χέρια σταυρωμένα, γιατί το πλανητικό σκηνικό θα σου δώσει όλα τα εφόδια, ώστε να μπορέσεις να βρεις τον άνθρωπο που ψάχνεις εδώ και καιρό. Ίσως και με λίγο τύχη να βάλεις τώρα τις βάσεις για μία σχέση με σημαντικές προοπτικές εξέλιξης.

Επαγγελματικές
Στον επαγγελματικό σου τομέα θα έχεις μεγάλη εργατικότητα και πολλή όρεξη να αλλάξεις όλα αυτά που δεν σου αρέσουν μέχρι τώρα. Προσπάθησε να προλάβεις να κάνεις όλα αυτά που θέλεις μέχρι τις 10 του μήνα που ο Ερμής θα σε ευνοεί σημαντικά από τον Τοξότη και θα δεις πως σιγά-σιγά τα υπόλοιπα θα πάρουν το δρόμο τους. Σε περιμένουν ευχάριστα γεγονότα στη δουλειά σου, που αν τα χειριστείς όπως πρέπει θα μπορέσεις να φτάσεις στην επιτυχία. Τα οικονομικά σου είναι σε καλή κατάσταση, αλλά για να τα διατηρήσεις ως έχουν, χρειάζονται ειδικό χειρισμό. Θα μπεις σε πολλές σκέψεις για να βάλεις καλύτερο πρόγραμμα και να οργανώσεις το μηνιαίο προϋπολογισμό σου. Οι υποχρεώσεις σου είναι πάρα πολλές, αλλά θα μπορέσεις να τις τακτοποιήσεις αν είσαι προσεκτική με τις αγορές σου. Προσπάθησε να μην παρασυρθείς από την καταναλωτική μανία που σε διακατέχει πάντα τέτοια εποχή.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αυτός ο μήνας θα είναι πολύ καλός για εσένα. Από τις πρώτες μέρες του, με τον κυβερνήτη πλανήτη σου Ερμή να κινείται στον Τοξότη μέχρι τις 10, θα έχεις δυναμισμό και μεγάλη αισιοδοξία για να ολοκληρώσεις θέματα που σε προβληματίζουν από το παρελθόν και ταυτόχρονα ο Δίας που εξακολουθεί να κινείται στο ζώδιό σου θα σου δώσει τις καλύτερες επιρροές του για να αρχίσεις να υλοποιείς σιγά-σιγά τους στόχους σου. Επίσης, θα αρχίσεις να αλλάζεις πολλά πράγματα που μέχρι σήμερα δεν σου άρεσαν, γεγονός που θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα ψυχικά. Ανήμερα Χριστουγέννων με την Πανσέληνο να λαμβάνει χώρα στο ζώδιο του Καρκίνου, θα δεις να αλλάζουν πολλά πράγματα στη συναισθηματική σου ζωή και μάλιστα προς το καλύτερο. Μέχρι τέλος Δεκεμβρίου, ο δυναμισμός και το ταλέντο σου θα μπορέσουν να ξεπεράσουν οποιαδήποτε δυσκολία που θα παρουσιαστεί και θα μπορείς πολύ εύκολα να φτάσεις στην επιτυχία που ονειρεύεσαι!

Αισθηματικές
Και αυτόν το μήνα ο ερωτισμός και η γοητεία σου θα καταπλήξουν! Ειδικότερα από τις 5 του μήνα και μετά που η Αφροδίτη θα κινείται στο Σκορπιό θα έχεις όλα τα εχέγγυα για να περάσεις πολύ καλά με το σύντροφο σου. Χαλάρωσε και προσπάθησε να διασκεδάσεις, να χαρείς τον έρωτα και να ξεφύγεις λίγο από την κούραση της καθημερινότητας. Θα θέλεις να κάνεις πολλά ξεκαθαρίσματα στη σχέση σου και να φτιάξεις πράγματα που μπορεί να σε φέρνουν σε αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου. Θα έχεις την ευκαιρία να το κάνεις καθώς και η Νέα Σελήνη στον Τοξότη, στις 11, θα σε παροτρύνει να εκδηλώσεις τα συναισθήματά σου αλλά και τις ανησυχίες σου με όμορφο τρόπο, γεγονός που θα βρει την καλύτερη ανταπόκριση από τον άνθρωπο σου. Οι singles Παρθένοι μπορείτε αυτόν το μήνα να κάνετε καινούριες γνωριμίες, που θα σας ευχαριστήσουν πάρα πολύ. Μην μένετε με τα χέρια σταυρωμένα, γιατί το σύμπαν σας δίνει τις καλύτερες επιρροές του για να ξεκινήσετε τώρα κάτι νέο στην ερωτική σας ζωή. Ίσως κιόλας αυτός ο νέος έρωτας που θα εμφανιστεί να είναι και ο μελλοντικός σας σύζυγος.

Επαγγελματικές
Ειδικότερα το διάστημα που θα κινείται ο Ερμής στον Τοξότη, από τις αρχές του Δεκεμβρίου μέχρι τις 10, η ευστροφία αλλά και ο δυναμισμός σου θα κυριαρχούν έντονα σε ό,τι έχει να κάνει με τα επαγγελματικά σου. Κάποιες καταστάσεις που δεν σου άρεσαν στην εργασία σου, μπορείς τώρα να τις αλλάξεις και να συνεργαστείς καλύτερα και πιο αποδοτικά με τους συναδέλφους σου για να δώσετε πνοή ζωής στα κοινά σας οράματα. Ο Άρης επίσης από το Ζυγό για όλον τον Δεκέμβριο σού δίνει τις καλύτερες επιρροές του και σου ανοίγει τη σκέψη. Στις ημέρες κοντά στη Νέα Σελήνη που θα λάβει χώρα στις 11 στον Τοξότη θα σου γίνουν αρκετές ενδιαφέρουσες προτάσεις για να εξελιχθείς, που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς. Από τις πρώτες μέρες του μήνα θα σε απασχολήσουν έντονα τα οικονομικά σου. Θα πρέπει να περιορίσεις λίγο τα έξοδά σου και τις περιττές αγορές, γιατί έχεις βγει ήδη εκτός προϋπολογισμού. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο μπορείς τα τακτοποιήσεις γραφειοκρατικά και νομικά θέματα, ενώ ταυτόχρονα θα έχουν επιτυχία διάφορες συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου...



ΖΥΓΟΣ
Ο Δεκέμβριος σου επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις, αλλά και κάποιες δοκιμασίες που δεν θα σου αρέσουν καθόλου. Βέβαια, οτιδήποτε σε υποβάλλει σε τέτοιου είδους διαδικασίες ίσως να προέρχεται από κάποιες δικές σου ενέργειες και βαθύτερες ανάγκες που αφορούν στο παρελθόν σου. Από τις 5 του μήνα και μετά με την κυβερνήτη σου Αφροδίτη να κάνει την είσοδό της στο Σκορπιό φαίνεται πως ο ψυχικός σου κόσμος θα είναι γεμάτος από ευαισθησίες, που κάποιες στιγμές θα προσπαθήσεις μάταια να αναλύσεις με τη λογική. Μια εσωτερική αναστάτωση που συνοδεύεται από ανησυχίες για το μέλλον, αλλά και αμφιβολίες για το νόημα πολλών συμβάντων, θα απορροφά μεγάλο μέρος της ενέργειάς σου. Απόφυγε να ακολουθήσεις όλες αυτές τις τακτικές και μην το βάζεις κάτω. Στις 11 του μήνα που θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη στον Τοξότη αξιοποίησε τη διπλωματική σου ικανότητα για να φέρεις τα θέματά σου στο δρόμο που σε συμφέρει και αν δεις ότι δεν τα καταφέρνεις ή δυσκολεύεσαι, έχεις δίπλα σου την οικογένειά σου για να σε βοηθήσει με τις καλοπροαίρετες συμβουλές της. Μην το ξεχνάς αυτό!!!

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή προσπάθησε να χαλαρώσεις λίγο από τις υποχρεώσεις σου και να αφεθείς σε αυτά που σου δίνει απλόχερα ο σύντροφος σου. Θα είναι στο χέρι σου να αποδείξεις την αγάπη σου, αν γίνεις λίγο πιο εκδηλωτική καθώς και αν αφήσεις αυτά που σε στεναχωρούν πίσω σου και πάρεις την πρωτοβουλία να βάλεις άλλα θεμέλια, πιο γερά και ασφαλή, στη σχέση σου. Σύμμαχός σου ο Άρης που παραμένει στο ζώδιό σου και θα αυξήσει την επικοινωνιακή σου δεινότητα και θα μπορέσεις να λύσεις πολλά θέματα που σε προβληματίζουν. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί ανήμερα Χριστουγέννων στον Καρκίνο θα σου χαρίσει μία ρομαντική και άκρως ειδυλλιακή ατμόσφαιρα ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου, για να ονειρευτείτε αυτά που από καιρό έχετε κρύψει στην καρδιά σας. Αν είσαι single, ο μήνας θα σε φέρει ευχάριστα αντιμέτωπη με ένα πρόσωπο που θα σου αναστατώσει το μυαλό. Ιδιαίτερα τις ημέρες κοντά στην Πανσέληνο πολλές θα είναι οι κατακτήσεις που θα έχεις και δεν θα ξέρεις ποια να πρωτοεπιλέξεις. Τα μαντάτα από ότι κατάλαβες, είναι ιδιαίτερα χαρμόσυνα για να δεσμευτείς…

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου, θα τα καταφέρεις πολύ καλά. Ο Ερμής στον Τοξότη μέχρι τις 10 θα σου δώσει τις καλύτερες επιρροές του, ώστε να έχεις την καλύτερη επικοινωνία με τους συνεργάτες σου και να μπορέσεις να λύσεις πολλά θέματα που σε προβληματίζουν μέχρι τώρα και κρατούν πίσω τα σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις. Ο Ήλιος στο ίδιο ζώδιο μέχρι τις 22 θα σου δώσει μεγάλη αποφασιστικότητα και δυναμισμό για να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για τη δουλειά σου και το μέλλον της και να φτάσεις γρήγορα στην επιτυχία. Στα οικονομικά, η κυβερνήτης σου στον Σκορπιό από τις 5 μέχρι τις 30 θα σου δώσει όλα τα εφόδια για να τακτοποιήσεις πολλές υποχρεώσεις που έχεις και μπορεί να είναι στάσιμες μέχρι τώρα. Μπορείς να κάνεις καινούρια ξεκινήματα και συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου, που θα ισορροπήσουν τα οικονομικά σου. Προς το τέλος του μήνα απόφυγε να παρασυρθείς σε περιττά έξοδα και αγορές, γιατί για άλλη μια φορά, θα βγεις εκτός προϋπολογισμού.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο Δεκέμβριος θα είναι γεμάτος με πολλές και όμορφες εκπλήξεις. Από τις πρώτες ημέρες του η Αφροδίτη στο ζώδιό σου από τις 5 και μετά σου χαρίζει μεγάλη κοινωνικότητα και συνεχή κινητικότητα. Δεν θα αρνηθείς καμία πρόσκληση που θα σου κάνουν, θέλοντας να ξεφύγεις από την κούραση και το άγχος που περνάς κάθε μέρα και τα άτομα που θα γνωρίσεις αυτό το διάστημα θα παίξουν καίριο ρόλο τόσο στην επαγγελματική όσο και για την αισθηματική σου ζωή. Ακόμη και το δεύτερο μισό του μήνα μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, αρκεί να το θέλεις πραγματικά και βέβαια να κάνεις και τις απαραίτητες ενέργειες για να τα πετύχεις. Λίγη προσοχή χρειάζεται στις ημέρες κοντά στην Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί ανήμερα Χριστουγέννων στον Καρκίνο γιατί μπορεί να γίνεις υπερευαίσθητη και να κλειστείς στον εαυτό σου. Μην δώσεις περεταίρω συνέχεια σε κουβέντες που θα κάνεις αυτό το διάστημα, γιατί κατά πάσα πιθανότητα θα είναι υπερβολικές και στην ουσία δεν θα έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή όλος ο Δεκέμβριος προμηνύεται ιδιαίτερα ερωτικός, καθώς η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιό σου, γεγονός που θα σου χαρίσει ρομαντικές και ερωτικές στιγμές. Κάποιες καταστάσεις θα σε κάνουν να δεις με περισσότερη σοβαρότητα τη σχέση σου και θα θέλεις να λύσεις πολλά θέματα που σε προβληματίζουν μέχρι σήμερα, κάνοντας μία νέα αρχή με το ταίρι σου. Θα μπορείς να έρθεις πιο κοντά του και να του δείξεις τα αισθήματα που τρέφεις, αλλά και να του εκμυστηρευτείς τα όνειρά σου για το μέλλον σας. Αξιοποίησε την περίοδο των γιορτών που θα έχεις περισσότερο ελεύθερο χρόνο για να δραπετεύσεις με το σύντροφο σου σε κοντινά μέρη και να αναπληρώσετε τις χαμένες στιγμές της χρονιάς. Αν είσαι single, οι πλανήτες θα σε ευνοήσουν να βρεις το έτερον ήμισυ που θα σου προσφέρει την ευτυχία που ζητάς! Έχεις πολλές πιθανότητες να έρθεις κοντά με ένα πρόσωπο από το επαγγελματικό σου περιβάλλον και οι πρώτες σας συναντήσεις θα σε συναρπάσουν τόσο που θα αποφασίσεις να του δώσεις την ευκαιρία να γνωριστείτε καλύτερα. Να ξέρεις ότι δεν θα το μετανιώσεις!

Επαγγελματικές
Δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα αυτόν το μήνα στα επαγγελματικά σου. Θα μπορείς να κινηθείς πολύ άνετα και να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις εδώ και καιρό. Ο Ερμής στον Αιγόκερω από τις 10 και μετά θα σου δώσει τις καλύτερες επιρροές του για να δρομολογήσεις τις υποθέσεις σου με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο και η ανοδική σου πορεία είναι εξασφαλισμένη. Οι δημόσιες σχέσεις σου είναι πολύ καλές και θα μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους που έχεις βάλει. Οι ιδέες σου θα είναι τόσο ευφάνταστες που θα καταπλήξεις ακόμη και τους πιο δύσκολους από τους προϊσταμένους σου. Τα οικονομικά σου δεν θα πάνε άσχημα, αλλά θα σε απασχολήσουν γιατί θα σου δημιουργηθούν κάποιες έξτρα υποχρεώσεις που θα πρέπει να καλύψεις άμεσα. Κοντά στις 11, με τη Νέα Σελήνη να λαμβάνει χώρα στο ζώδιο του Τοξότη, φρόντισε να τακτοποιήσεις φορολογικά θέματα, ζητήματα νόμου και ακίνητης περιουσίας για να ξεμπερδεύεις μια και καλή μαζί τους.



ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο Δεκέμβριος είναι ένας μήνας που θα μπορέσεις να δημιουργήσεις και να υλοποιήσεις τους στόχους σου. Ο Ερμής μέχρι τις 10 στο ζώδιό σου θα σου δώσει μεγάλο δυναμισμό και διαύγεια για να λύσεις υποθέσεις που φάνταζαν αρκετά δύσκολες πριν. Κοντά στις 11 που θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου, οι επαφές σου με τους άλλους θα είναι πολύ καλές και θα μπορείς να περάσεις τις ιδέες σου με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο. Σε αυτό θα σε βοηθήσει και η πορεία του Ήλιου που εξακολουθεί να κινείται στο ζώδιό σου μέχρι τις 22 και σου χαρίζει μία νότα αισιοδοξίας και ελπίδας σε όλες σου τις δραστηριότητες, είτε αυτές αφορούν στα επαγγελματικά είτε τα αισθηματικά σου. Ιδιαίτερα τα τελευταία… Ωστόσο, μην επαναπαυτείς καθόλου, γιατί η περίοδος είναι πολύ θετική και θα φέρει πολλές ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτείς!

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή τα πράγματα φαντάζουν από καλά μέχρι τέλεια. Με τον Ερμή στο ζώδιό σου μέχρι τις 10 αλλά και με την Αφροδίτη στο Σκορπιό από τις 5 μέχρι τις 30 θα έχεις πολύ καλή επικοινωνία με το σύντροφο σου και ο ερωτισμός θα είναι στα ύψη και από τις δύο πλευρές! Στις ημέρες της Πανσελήνου, που θα πραγματοποιηθεί ανήμερα Χριστουγέννων στον Καρκίνο θα έρθουν πολλές ευκαιρίες που θα κάνουν ιδανική τη σχέση σου. Άλλος αέρας θα φυσήξει για τα όνειρα σου και ο μήνας θα είναι καταλυτικός για την μετέπειτα πορεία. Και αν ακόμα είσαι σε φάση αναζήτησης, το σύμπαν σου δίνει τις καλύτερες επιρροές του, ώστε να διώξεις τη μοναξιά. Όλα όσα περίμενες εδώ και καιρό φαίνεται να σου προσφέρονται απλόχερα και ο ουρανός της αισθηματικής σου ζωής θα ανοίξει διάπλατα για να φωτίσει ο Ήλιος τα όνειρά σου!

Επαγγελματικές
Δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα στον επαγγελματικό σου τομέα αυτόν το μήνα. Το πλανητικό σκηνικό θα σε κάνει να έχεις καλή επικοινωνία με τους συνεργάτες σου και θα μπορέσεις να λύσεις προβλήματα που σε αγχώνουν εδώ και καιρό στη δουλειά σου. Τώρα θα μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου. Όπως κατάλαβες, όλα είναι με το μέρος σου, για αυτό δεν πρέπει να κάθεσαι με σταυρωμένα χέρια αλλά να προωθήσεις τις ιδέες σου, να τολμήσεις να κάνεις νέα ξεκινήματα και το αποτέλεσμα θα είναι να αισθανθείς την πληρότητα που ήλπιζες. Τα οικονομικά σου δεν θα πάνε άσχημα, με την προϋπόθεση ότι δεν θα σε πιάσει πάλι η μανία να ξοδέψεις πολλά χρήματα την περίοδο των γιορτών. Κοντά στη Νέα Σελήνη που θα λάβει χώρα στις 11 στον Τοξότη, μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου, όπως και να τακτοποιήσεις γραφειοκρατικά και νομικά θέματα που σε αγχώνουν αρκετά.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Το πλανητικό σκηνικό του Δεκεμβρίου θα σου δώσει τις καλές του επιρροές για να μπορέσεις να ξεπεράσεις όλα αυτά που μέχρι τώρα σε έβαζαν σε σκέψεις. Φυσικά έχεις στο πλευρό σου τον Ερμή που από τις 10 του μήνα και μετά θα κινείται στο ζώδιό σου αλλά και τον Ήλιο που θα σε επισκεφτεί στις 22. Οι αντιλήψεις, οι πεποιθήσεις, αλλά και η φιλοσοφική θεώρηση των πραγμάτων θα μοιάζουν όσο περνά ο καιρός, να μην ανταποκρίνονται πλέον στις απαιτήσεις σου και θα αναθεωρήσεις πολλές από τις απόψεις σου για το καλό σου. Η υπομονή που θα επιδείξεις και η σταθερότητα του χαρακτήρα σου θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στις σχέσεις σου τόσο στις επαγγελματικές όσο και στις διαπροσωπικές, ενώ θα παρατηρήσεις πως οι άλλοι θα βασίζονται σε εσένα, δείχνοντάς σου απεριόριστη εμπιστοσύνη. Χρησιμοποίησε αυτό το χάρισμα της υπομονής που έχεις για να είσαι σε ετοιμότητα όταν έρθει η κατάλληλη ώρα για δράση... Και τότε το μαγικό ραβδί του έναστρου ουρανού και των Χριστουγέννων με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στις 25 στον Καρκίνο θα κάνει όλα σου τα όνειρα πραγματικότητα!

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή σε περιμένει μια ειδυλλιακή περίοδος για τη σχέση σου. Ο ερωτισμός, ο ρομαντισμός, η γοητεία και η καλή σου διάθεση θα είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά της περιόδου με τη νέα θέση της Αφροδίτης στο Σκορπιό από τις 5 και μετά, ενώ η αισιοδοξία και η αυτοπεποίθησή σου θα είναι τόσο αυξημένες που θα το μεταδίδεις έντονα και στο σύντροφό σου. Κοντά στις 11 που θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη στον Τοξότη η περίοδος είναι κατάλληλη για να μιλήσεις μαζί του και να ξεκαθαρίσεις το τοπίο απ’ όλα αυτά, που μπορεί να σε έχουν προβληματίσει μέχρι τώρα. Θα απαλλαγείς από όλες αυτές τις καταστάσεις που μπορεί να σου χαλούσαν την ψυχολογική σου διάθεση και θα βάλεις σε νέες βάσεις, πιο σταθερές, το δεσμό σου. Αν είσαι single, οι κατακτήσεις που θα έχεις θα είναι πολλές και θα είναι στο χέρι σου αν θελήσεις να ξεκινήσεις μία σχέση με κάποια από αυτές. Αν όχι, τα φλερτ θα σου φτιάξουν τη διάθεση και θα ανεβάσουν το ηθικό σου σε βαθμό τέτοιο που ο ιδανικός σύντροφος θα φαντάζει πολύ πιο κοντά στα μάτια σου…

Επαγγελματικές
Τη δουλειά σου την έχεις φέρει στα μέτρα σου και έχεις αρχίσει να υλοποιείς και τα σχέδιά σου. Ιδιαίτερα το διάστημα που ο Ερμής θα βρίσκεται στο ζώδιό σου, μπορείς να κάνεις επαφές και καινούρια ξεκινήματα, που θα σου φέρουν μεγάλη επαγγελματική επιτυχία. Επίσης, θα δεις κάποιες προσδοκίες σου που σκέφτεσαι να υλοποιήσεις, να παίρνουν σάρκα και οστά πολύ πιο γρήγορα από ότι περιμένεις. Μέχρι τέλος του μήνα μπορείς να επιστρατεύσεις όλη την εξυπνάδα και την υπομονή σου, ώστε να μπορέσεις να κατακτήσεις την κορυφή. Τώρα είναι η στιγμή που θα αναγνωριστεί ο κόπος σου και οι προσπάθειές σου, τόσο ηθικά όσο και υλικά. Μία αύξηση του μισθού σου ή κάποια μπόνους θα αναπτερώσουν το πορτοφόλι σου και θα προβείς σε δώρα και περιττές αγορές χωρίς καμία ενοχή ή προβληματισμό. Η τύχη είναι με το μέρος σου και ο καινούριος χρόνος θα ξεκινήσει για εσένα, χαρίζοντας σου όλα τα πολύτιμα δώρα του!



ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Δεκέμβριος είναι μήνας με πολλές εναλλαγές και γεγονότα που θα σε ξαφνιάσουν, άλλα και θα σε χαροποιήσουν. Με τον Ερμή να κινείται στον Τοξότη μέχρι τις 10 θα έχεις πολύ έντονη καθημερινότητα με επαφές και θα κληθείς να πάρεις σημαντικές αποφάσεις τόσο για την επαγγελματική όσο και για την αισθηματική σου ζωή. Κοντά στις μέρες της Νέας Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στις 11 στο ίδιο ζώδιο η ευαισθησία σου θα αυξηθεί και θα σε προκαλεί να απολαμβάνεις περισσότερο τη ζωή. Θα διανύσεις μία περίοδο ψυχικού εξαγνισμού, ενώ θα έχεις πολύ καλή διάθεση και έντονο δυναμισμό που θα σε βοηθήσει πολύ στην καθημερινότητά σου. Η Πανσέληνος που θα λάβει χώρα στο ζώδιο του Καρκίνου, ανήμερα Χριστουγέννων θα σε παροτρύνει να κάνεις κάποια ξεκαθαρίσματα και να βάλεις τη ζωή σου σε νέες βάσεις, πιο γερές και ασφαλείς ενόψει του νέου έτους που ακολουθεί. Όσο κι αν σε δυσκολεύει κάτι τέτοιο να ξέρεις ότι στην πορεία θα αποδειχθεί για καλό σου.

Αισθηματικές
Αυτόν το μήνα θα μπορέσεις να σταθεροποιήσεις πολλά πράγματα στη σχέση σου και να βάλεις μια τάξη σε όλα αυτά που μπορεί να σε αποσυντονίζουν. Μπορείς να μιλήσεις με το σύντροφο σου και να λύσεις όλα αυτά τα θέματα, που μπορεί να σε απομακρύνουν από κοντά του. Ξέρεις πολύ καλά τι σου γίνεται και τι ζητάς, αλλά για άλλη μια φορά θα πρέπει να δεις μερικές καταστάσεις ρεαλιστικά και να μην παρασυρθείς από κάποιες στιγμές που μπορεί να σας προκάλεσαν πρόβλημα. Από τις 5 του μήνα και μετά που η Αφροδίτη θα εισέλθει στο Σκορπιό θα δεις σιγά-σιγά πολλά θέματα να παίρνουν μια σειρά και θα νιώθεις καλύτερα ψυχολογικά. Μέχρι τέλος του μήνα θα μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις για τη σχέση σου και θα την κάνεις καλύτερη! Αν ακόμα ψάχνεσαι και δεν έχεις βρει κάτι αξιόλογο στην ζωή σου, που θα σε κάνει να νιώσεις καλά, είναι στο χέρι σου να κινηθείς ανάλογα και να το βρεις. Ιδιαίτερα στις 25 που θα λάβει χώρα η Πανσέληνος στον Καρκίνο να γνωρίζεις ότι η επικοινωνία σου θα είναι στα καλύτερά της και θα μπορέσεις να κατακτήσεις όποιον επιθυμείς με το λόγο και τη γοητεία σου.

Επαγγελματικές
Από τις πρώτες ημέρες του μήνα θα έχεις καλή επικοινωνία με τους συνεργάτες σου και θα ξεπεράσεις πολλά προβλήματα που μπορεί να έχεις μέχρι τώρα στη δουλειά σου. Φρόντισε να κινηθείς γρήγορα για να μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις και θα αγγίξεις την επιτυχία! Με τον Ερμή να κινείται στο ζώδιο του Αιγόκερου από τις 10 και μετά θα έχεις κάποιες υποσχέσεις στη δουλειά σου, που θα καθορίσουν το μέλλον σου. Τα οικονομικά σου από την άλλη θα έχουν τον κυρίαρχο ρόλο. Από τις πρώτες ημέρες θα θέλεις να τακτοποιήσεις πολλές εκκρεμότητες που σε αγχώνουν. Να θυμάσαι ότι ο Δεκέμβριος είναι καλός για να κάνεις καινούρια ξεκινήματα, όπως και συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Μπορείς να τακτοποιήσεις θέματα γραφειοκρατικά, νομικά ή ακίνητης περιουσίας και να τελειώνεις μια και καλή μαζί τους.



ΙΧΘΕΙΣ
Πολλές εναλλαγές και ξαφνικές, απανωτές εξελίξεις φέρνει ο Δεκέμβριος στη ζωή σου. Το μεγαλύτερο μέρος του μήνα και ιδιαίτερα το διάστημα που η Αφροδίτη θα κινείται στο Σκορπιό, από τις 5 και μετά θα σε απασχολήσει η επίλυση προβληματικών θεμάτων, ενώ θα συμβούν ευχάριστα γεγονότα, εκεί που δεν θα το περιμένεις. Καινούριοι άνθρωποι που θα σε ενθουσιάσουν μπαίνουν, επίσης, στη ζωή σου, ενώ χάρη στον Άρη που θα βρίσκεται στο Ζυγό η κοινωνικότητά σου θα είναι ιδιαίτερα έντονη και οι δημόσιες σχέσεις σου θα αποδώσουν τα μέγιστα. Η Νέα Σελήνη που θα λάβει χώρα στις 11 στον Τοξότη, θα σε οδηγήσει σε ριζικές αλλαγές που θα αποδώσουν καρπούς στο μέλλον, ενώ ανήμερα Χριστουγέννων η Πανσέληνος στο Καρκίνο θα φέρει ανανέωση και έναν πηγαίο δυναμισμό που θα σε βοηθήσει να ανταπεξέλθεις με άνεση στα προβλήματά σου.

Αισθηματικές
Ο Δεκέμβριος είναι ο μήνας που μπορείς να ζήσεις τον έρωτα και το ρομαντισμό στο αποκορύφωμά τους. Με τον Άρη στο Ζυγό η διάθεσή σου θα είναι καλή και θα βλέπεις τα πάντα γύρω σου πολύ όμορφα! Ο Ερμής για το πρώτο δεκαήμερο του μήνα στον Τοξότη σου δίνει τις καλύτερες επιρροές του καθώς και ακόμα περισσότερο ερωτισμό, που θα εκπλήξει το σύντροφό σου και θα τον οδηγήσει σε ακραίες εκδηλώσεις συναισθήματος! Αυτό βέβαια εσένα σου αρέσει και θα νιώσεις πληρότητα και ικανοποίηση σχετικά με την ερωτική σου ζωή. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα είναι ιδανικό διάστημα για να μιλήσεις μαζί του για όλα όσα θέλεις να κάνεις στην πορεία, είτε αυτό αφορά σε ένα τρίτο μέλος στην οικογένειά σας είτε σε μία ανακαίνιση ή αλλαγή διαμονής. Κοντά στην Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί ανήμερα Χριστουγέννων προγραμμάτισε ένα ταξίδι για να ανανεώσετε τη διάθεσή σας και να περάσετε τον ελεύθερο χρόνο σας παρέα, κάνοντας όνειρα για τον καινούριο χρόνο. Αν είσαι single, ήρθε η ώρα αυτό να αλλάξει στην εκπνοή του μήνα με την Αφροδίτη να εισέρχεται στον Τοξότη στις 30 και να σε ευνοεί!

Επαγγελματικές
Στον επαγγελματικό σου τομέα αυτόν το μήνα θα τα πας πολύ καλά και θα μπορέσεις να πετύχεις ό,τι καθυστερούσε στο παρελθόν. Από τις πρώτες κιόλας ημέρες θα έχεις πολύ όρεξη για δουλειά και θα έχεις καλή επικοινωνία με τους συνεργάτες σου. Με ομαδική συνεργασία θα προωθήσετε με τον καλύτερο τρόπο τους στόχους σας και τις ιδέες σας και το κλίμα στον εργασιακό σου χώρο θα είναι υπέρ του δέοντος ευχάριστο και δημιουργικό. Οι ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν θα είναι άκρως συμφέρουσες, ιδιαίτερα για τα οικονομικά σου και καλά θα κάνεις να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά για να τις αξιοποιήσεις. Τις μέρες κοντά στη Νέα Σελήνη στις 11 στον Τοξότη μπορείς να κάνεις συζητήσεις, ώστε να αυξήσεις τα έσοδά σου, αλλά και να τακτοποιήσεις γραφειοκρατικά και νομικά θέματα που μπορεί να σε προβληματίζουν. Ίσως με συνετό χειρισμό να καταφέρεις να μην βγεις εκτός προϋπολογισμού την περίοδο των εορτών.


Πηγή ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: