Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

To συγκινητικό μήνυμα του πρίγκιπα Harry για τη Diana


O πρίγκιπας Harry ήταν μόλις 12 ετών όταν έχασε την μητέρα του. Ο θάνατος της πριγκίπισσας
Diana είχε συγκλονίσει όλο τον κόσμο, όπως όμως είπε πρόσφατα ο γιος της, το κενό που άφησε στην καρδιά του δεν θα καλυφτεί ποτέ.

Ο Harry βρέθηκε στα εγκαίνια ενός κέντρου φροντίδας παιδιών με HIV στην Αφρική όπου μίλησε για την μητέρα του που τον ενέπνευσε να ασχοληθεί με τις φιλανθρωπίες, ενώ συνάντησε και τον Mutsu Potsane, ένα ορφανό παιδάκι που είχε γνωρίσει πριν 11 χρόνια κατά τη διάρκεια της πρώτης του επίσκεψης στην χώρα, με το οποίο είχαν κρατήσει επικοινωνία τόσα χρόνια.
Στον συγκινητικό λόγο που έδωσε στα εγκαίνια του κέντρου Setebale που είναι αφιερωμένο στην Diana και σημαίνει ‘Μην με ξεχάσεις’, ο Harry είπε: «Πριν 11 χρόνια όταν επισκέφτηκα το Lesotho δεν μπορούσα να πιστέψω ότι τόσα πολλά παιδιά είχαν στερηθεί την παιδική τους ηλικία εξαιτίας της φτώχιας και του AIDS. Πίσω από τα χαμόγελά τους υπήρχε η ανάγκη τους για φροντίδα και πάνω από όλα για αγάπη».
Όπως τόνισε «Ένιωσα αμέσως μια σύνδεση μαζί τους. Μοιραζόμασταν το ίδιο συναίσθημα απώλειας, της απώλειας ενός αγαπημένου προσώπου- στην δική μου περίπτωση της μητέρας μου.Ήξερα, όπως κι εκείνα, ότι πάντα θα υπήρχε ένα κενό που δεν θα μπορούσε ποτέ να καλυφτεί».

Ο Harry με τον 15χρονο σήμερα Mutsu Potsane









Πηγή ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: