Την ώρα που όλος ο πλανήτης παρακολουθεί όσα γίνονται στο Παρίσι, ο Ρομπ Λόου έχει να αντιμετωπίσει τους followers που του επιτίθενται για τα σχόλια στο twitter μετά την ομιλία του Ολάντ για τα τρομοκρατικά χτυπήματα.
Ο 51χρονος σταρ έγραψε στο twitter όταν ο Γάλλος πρόεδρος ανακοίνωσε το κλείσιμο των συνόρων της Γαλλίας και την κήρυξη της χώρας σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, σχολιάζοντας την χρονική στιγμή που επέλεξε ο Ολάντ να το κάνει. Συγκεκριμένα έγραψε: «Ω, ΤΩΡΑ η Γαλλία κλείνει τα σύνορά της», αφήνοντας να εννοηθεί ότι εάν αυτό είχε γίνει νωρίτερα, θα είχαν αποτραπεί οι τρομοκρατικές επιθέσεις.
Όταν οι χρήστες του twitter είδαν τα σχόλια αυτά, τον αποδοκίμασαν λέγοντας: «Αηδιαστικό! Είχες μία ευκαιρία να εκφράσεις τα συλλυπητήρια σου για τα δεινά του γαλλικου λαού. Αντ’ αυτού εσύ τα βάζεις με τον κόσμο», έγραψε κάποιος χαρακτηριστικά. Πολλοί από όσους το διάβασαν, τον χαρακτήρισαν «άκαρδο», «απαίσιο ανθρώπινο ον» και «προσβλητικό».
Αργότερα ο ίδιος υπερασπίστηκε τον εαυτό του λέγοντας πως έχει ζήσει στο Παρίσι και η είδηση των επιθέσεων τον συγκλόνισαν.




0 σχόλια: