Μπορεί οι περισσότεροι να νομίζετε ότι έχετε γευτεί την πραγματική ιταλική καρμπονάρα. Η αλήθεια είναι όμως ότι μάλλον έχετε δοκιμάσει κάποια ελληνική εκδοχή της.
Ιδού η αυθεντικότατη ιταλική συνταγή!
ΥΛΙΚΑ
600 γρ. σπαγγέτι
150 γρ. λαιμό χοιρινού κομμένο σε κύβους (γνωστή με το όνομα πανσέτα ή μπέικον)
2 κ.σ. ελαιόλαδο
6 αυγά
6 κ.σ. κρέμα γάλακτος
50 γρ. τριμμένο τυρί grana
φρεσκοτριμμένο άσπρο πιπέρι
αλάτι
0 σχόλια: