Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015

Η star αποκαλύπτει την πικρή αλήθεια πίσω από τα skinny σώματα των μοντέλων!


Μπορεί τώρα να μην περπατά στις πασαρέλες και να έχει αφοσιωθεί στην όμορφη οικογένειά της, όμως κατά το παρελθόν η Molly Sims ήταν ένα από τα πιο γνωστά μοντέλα στην Αμερική.


molly sims s 5f529


Πλέον στα 42 της χρόνια, μιλά ανοικτά για την καταπίεση που βίωσε και τις δυσκολίες του να παραμένεις όσο αδύνατη ζητά η βιομηχανία της μόδας. Συγκεκριμένα σημείωσε τα εξής: Έπρεπε να περπατάω 22 (!) χλμ. τη μέρα. Ήταν πολύ δύσκολο να διατηρώ το βάρος που μου είχαν ορίσει να έχω. Για να καταφέρω να είμαι size zero, περνούσα πολύ δύσκολα. Μερικές φορές δεν έτρωγα για αρκετές ημέρες.

Molly-Sims-wore-sexy-slip-corset-look-2001 cc7c2

Φωτογραφία από όταν περπατούσε για την Victoria's Secret


Στη συνέχεια η Molly κατήγγειλε το χώρο της μόδας, καθώς δημιουργούν στα νέα κορίτσια πολλές ανασφάλειες. Συγκεκριμένα ανέφερε πως παρόλο που ήταν πολύ skinny εκείνοι συνέχιζαν να την πιέζουν να αδυνατίσει και της απαγόρευαν να πηγαίνει γυμναστήριο, καθώς δεν επιθυμούσαν καθόλου τα μυώδη μοντέλα.
Υπέροχα ε;




Πηγή ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: