Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

Νικητής ο Κλοπ στο ντέρμπι με Μουρίνιο



Η Τσέλσι προηγήθηκε νωρίς κόντρα στη Λίβερπουλ στο "Στάμφορντ Μπριτζ" με γκολ του Ραμίρες, όμως οι "κόκκινοι" με δύο γκολ του Κουτίνιο κι ένα του Μπεντέκε, έκαναν την ανατροπή και πανηγύρισαν μια τεράστια νίκη με 3-1.


Με το "καλημέρα" στον αγώνα ο Ραμίρες με καρφωτή κεφαλιά μετά από σέντρα του Αθπιλικουέτα έκανε το 1-0 και μέχρι το τέλος του ημιχρόνου η Τσέλσι έδειχνε να ελέγχει το ματς. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους όμως ο Κουτίνιο με εξαιρετική ενέργεια νίκησε τον Μπέγκοβιτς και ισοφάρισε σε 1-1.

Στο δεύτερο μέρος οι "μπλε" δεν κατάφεραν να αντιδράσουν και ο Κλοπ κατάφερε να πάρει την ταυτότητα του Μουρίνιο. Ο Κουτίνιο έκανε το 1-1 στο 75' και 8 λεπτά αργότερα ο Μπεντέκε ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-1 για τους φιλοξενούμενους.

Οι συνθέσεις:

Τσέλσι: Μπέγκοβιτς, Ζουμά, Κέιχιλ, Τέρι, Αθπιλικουέτα (76' Φαλκάο), Ραμίρες, Μίκελ (70' Φάμπρεγας), Γουίλιαν, Αζάρ (59' Κένεντι), Οσκάρ, Κόστα.

Λίβερπουλ: Μινιολέ, Κλάιν, Σκέρτελ, Σακό, Μορένο, Μίλνερ (64' Μπεντέκε), Λούκας, Τζαν, Λαλάνα (90+1' Λόβρεν), Κουτίνιο, Φιρμίνο (76' Άιμπ).






ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: