Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

Τα 20 σημεία όπου επιβάλλεται να απολαύσεις μια μπίρα



Να ξεκαθαρίσουμε κάτι: δεν υπάρχει μέρος που να μην είναι ιδανικό για ν' απολαύσεις μια μπίρα. Στο δικό μας μυαλό, ο ζύθος χωράει παντού στο ζόρικο πρόγραμμα της καθημερινότητας.
Υπάρχουν όμως και κάποια μέρη, όπου είναι must για να την απολαύσεις. Γιατί σε εμπνέει ο χώρος. Γιατί οι μπίρες -σε πολλά σημεία από αυτά- είναι καλύτερες. Γιατί μαζί τους έρχονται και νέες εμπειρίες. Γιατί έχεις απολαύσει ήδη πολλές στα περισσότερα από τα παρακάτω σημεία και καταλαβαίνεις πόσο ξεχωριστά είναι κάποια spots.


Στα παγκάκια του πάρκου
Πόσο Χόλιγουντ πια; Το παγκάκι είναι γι' ατους που βαριούνται, που ξενυχτάνε, που δεν θέλουν να πάνε σπίτι τους, που ξέμειναν μετά τον χωρισμό. Και η μπίρα είναι πάντα στο πλησιέστερο περίπτερο.

Στο γκαράζ
Μόνο στην περίπτωση που έχεις μετατρέψει το γκαράζ σε playroom με κονσόλες ή το χρησιμοποιείς για να κάνεις πρόβες με την μπάντα σου. Δεν τη λες και άσχημη τη φάση.

Στο γραφείο
Γιατί πάλι πέρασε η ώρα και έχεις ξεμείνει εκεί. Το ψυγείο είναι τόσο κοντά και το μπαρ τόσο μακριά. Και οι συνάδελφοι είναι μαζί σου. Οπότε;

Σε πάρτι με open-bar
Το event που όλοι θέλουν και που -τις περισσότερες φορές- φεύγουν «κομμάτια». Δύσκολα λες όχι σε ένα ακόμη ποτάκι.

Στον κινηματογράφο
Γιατί με την νερωμένη Coca Cola του υπερβολικού πάγου, όλοι κλάψαμε τα λεφτά μας. Μπίρα και πάλι μπίρα. Και ας την περνάμε και λαθραία.

Στο κρεβάτι
Όχι στον καναπέ, όχι στο γραφείο σου, όχι από την καρέκλα της κουζίνας. Στο κρεβάτι. Ξάπλα. Στον δρόμο που χάραξε ο Αλ Μπάντι.

Στο μπάνιο
Ναι οκ, γιατί όχι; Με την μπανιέρα γεμάτη και τα κίτρινα παπάκια να σου κάνουν παρέα. Άσε που το νέο trend στο Instagram έχει και κορυφαίες φωτογραφίες.

Στο μπάρμπεκιου
Και όχι ως καλεσμένος, αλλά ως ψήστης. Γιατί μαζί με το γυαλί ηλίου, την ποδιά και την μυρωδιά της κρεατίλας στα δάχτυλα, επιβάλλεται και το μοναχικό μπουκάλι μπίρας, που κάνει παρέα στον εξίσου μοναχικό ψήστη.

Στην παραλία
Προφανώς. Αλλά ρε παιδιά, γιατί αυτή η συνήθεια έχει συνδεθεί σώνει και ντε με την Corona;





ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: