Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

Πράγματα για τα οποία σου λέει ψέματα η νέα σου κοπέλα


Η νέα σου κοπέλα, σου λέει ψέματα. Αυτό είναι ένα αδιαμφισβήτητο γεγονός, ωστόσο ισχύει και για εμάς τους άνδρες. Σε κάθε νέα σχέση και ο ένας αλλά και ο άλλος λένε ψέματα, αυτό το κάνουμε γιατί όταν μας αρέσει κάποιος, θέλουμε να τον εντυπωσιάσουμε έτσι ώστε να του αρέσουμε κι εμείς.
Οι γυναίκες ωστόσο, είναι πιο ένοχες για αυτό από ό,τι οι άνδρες. Είναι οι γυναίκες πιο ανασφαλής; Είναι οι άνδρες πιο ειλικρινής; Ποιος ξέρει; Αυτό όμως δεν είναι μάθημα ψυχολογίας, οπότε μπαίνουμε στο θέμα μας λέγοντας σου μερικά από τα ψέματα που θα σου πει η νέα σου κοπέλα, ώστε να αποφύγεις τη συγκεκριμένη παγίδα.

«Έχω πάει με …»

Ας το βάλουμε στο τραπέζι το συγκεκριμένο θέμα: Οι γυναίκες λένε ψέματα για τον αριθμό ανδρών που έχουν πάει. Όχι όλες, αλλά οι περισσότερες. Ξέρεις τον κανόνα «7-11» που έχουν στην Αμερική έτσι; Σκέψου το εξής: Αν πεις σε μια γυναίκα πως στη ζωή σου είχες όλο και όλο δύο σχέσεις, αλλά σοβαρές, τότε μπορεί να νιώσει αμηχανία και να κατεβάσει το δικό της αριθμό. Ωστόσο, αν αυτή είχε μόνο ένα ή δυο συντρόφους μπορεί να πιστέψει πως θα την θεωρήσεις «άπειρη», οπότε πολύ πιθανόν να αυξήσει τον αριθμό.
Πως να το αντιμετωπίσεις: Όλοι ξέρουμε πως δεν μπορείς να πιέσεις μια γυναίκα για να αισθανθεί άνετα με τον εαυτό της σε μια νέα σχέση, οπότε αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να καθυστερήσεις όσο περισσότερο μπορείς μια τέτοια συζήτηση ή απλά να τις δείξεις πως δεν σε ενδιαφέρει να ανοίξεις ένα τέτοιο θέμα. Έτσι θα κάνεις δεν θα βλάψει τα αισθήματα του άλλου αλλά ούτε θα υπάρξει και κάποιου είδους ανταγωνισμός.

«Είμαι τρελή φαν»

Μιας και το να έχεις «κοινά ενδιαφέροντα» βοηθάει σε μια σχέση δύο ανθρώπων, οι περισσότεροι από εμάς προσπαθούμε να δείξουμε ενδιαφέρον για θέματα τα οποία είναι σημαντικά για τη κοπέλα μας – όπως το να είσαι hardcore φαν μιας ομάδας. Είτε είναι sports, είτε αγαπημένες ταινίες είτε κάποιο χόμπι, ετοιμάσου να ακούσεις από αυτήν πως είναι εξίσου φαν με κάτι το οποίο είσαι κι εσύ. Αυτό δεν σημαίνει πως το κορίτσι σου δεν θα απολαμβάνει να βλέπει μαζί σου τον αγώνα ποδοσφαίρου, αλλά σημαίνει πως αφήνει εκείνη τη στιγμή πράγματα τα οποία θα ήθελε να κάνει για πράγματα τα οποία θέλεις εσύ να κάνεις.
Πως να το αντιμετωπίσεις: Δεν ερωτευτής από τον πρώτο μήνα επειδή η κοπέλα σου έχει τόσα κοινά ενδιαφέροντα μαζί σου, γιατί στην πραγματικότητα δεν είναι όλα αυτά δικά της, αλλά δικά σου. Πάρε το χρόνο σου, κάτσε και μάθε τι λατρεύει αυτή να κάνει και συνδυάστε τα αγαπημένα σας πράγματα μαζί.

«Οι φίλοι σου είναι τόσο γαμάτοι!»

Η κοπέλα σου δεν πρόκειται ποτέ να αγαπήσει όλους τους φίλους στη ζωή σου – ούτε καν στην αρχή. Εσύ άλλωστε λατρεύεις όλες τις φίλες της και τους φίλους της; Ας το παραδεχτούμε, κάποια πράγματα δεν γίνεται να αλλάξουν, και αν το καλοσκεφτείς, στάνταρ θα έχεις έναν ενοχλητικό φίλο. Η νέα σου κοπέλα, θα ξεκινήσει στην αρχή τον ψευδή ενθουσιασμό για το πόσο cool φίλους έχεις, ωστόσο αυτό δεν αληθεύει και με το καιρό θα το καταλάβεις και εσύ.
Πως να το αντιμετωπίσεις: Για την ακρίβεια αυτό είναι περισσότερο καλό παρά κακό διότι δίνει μια ευκαιρία στην κοπέλα σου να μάθει ακόμα καλύτερα τους φίλους σου, αλλά να κάνουν και αυτοί μια προσπάθεια από μεριά τους. Ωστόσο να ξέρεις πως πάντα θα υπάρχει κάποιος ο οποίος δεν θα της αρέσει. Επίσης μην της δώσεις ποτέ το δικαίωμα να μιλήσει άσχημα για κάποιον φίλο σου, γιατί αν το κάνεις, κάποια στιγμή η θα μαλώσεις με τον φίλο σου ή με αυτήν. Τέλος, κοίτα να είσαι ανοιχτόμυαλος διότι δεν θα κάθετε μόνο αυτή και θα «ανέχεται» τους φίλους σου, αλλά θα πρέπει να κάνεις το ίδιο και εσύ από μεριά σου.

«Ω, αυτό το παλιό πράγμα; απλά το έριξα από επάνω!»

Κάθε γυναίκα στον κόσμο κάνει όσες περισσότερες προσπάθειες μπορεί για να δείχνει απολύτως τέλεια για έναν άνδρα, ειδικά στα πρώτα ραντεβού. Θα φοράει τα καλά της ρούχα, τα καλά της σκουλαρίκια, τη καινούργια της τσάντα και πάει λέγοντας, και όταν θα της λες πόσο όμορφη είναι, θα χαμογελάει, όταν θα της λες όμως τι ωραία σκουλαρίκια (λέμε τώρα) φόρεσε, θα σου λέει «ω, αυτά είναι παλιά, απλά τα έριξα από επάνω».
Πως να το αντιμετωπίσεις: Απόλαυσε όσο περισσότερο μπορείς το ωραίο ντύσιμο της, τα σκουλαρίκια που φοράει κτλ, διότι αυτά με το καιρό θα μειώνονται κομμάτι-κομμάτι.

«Δεν το κάνω αυτό συνήθως…»

Όταν σου το λέει αυτό καθώς πηγαίνετε σε ένα γήπεδο για να δείτε τον αγώνα της Ελλάδας, αυτό θα μπορούσε να είναι αλήθεια. Όταν όμως είσαστε στο δρόμο και πηγαίνετε σπίτι για να περάσετε στο επόμενο στάδιο και σου το πει, τότε είναι απλά ένα γελοίο ψέμα.
Πως να το αντιμετωπίσεις: Το έχει ξανά κάνει αυτό, πιθανόν πολλές φορές. Αλλά αυτό που πρέπει εσύ να κάνεις, είναι να απομακρύνεις τις συγκεκριμένες σκέψεις από το μυαλό σου και να κοιτάξεις να περάσεις όσο καλύτερα γίνεται.

Είναι ένας άγγελος

Εξαιρώντας τα παραπάνω ψέματα, τα οποία μπορείς άνετα να τα θεωρήσεις (όχι όλα) ως αθώα, όσο περνάει ο καιρός θα δεις πως θα παραμείνεις μαζί της. Όλα αυτά θα είναι στην αρχή για να σε εντυπωσιάσει και πολύ πιθανόν να πεις και εσύ κανένα για να κάνεις το ίδιο από μεριά σου. Πρόσεχε όμως να μην πεις κάτι το οποίο θα την ξενερώσει ή θα δημιουργήσει έναν ανταγωνισμό μεταξύ σας.

SHARE THIS

0 σχόλια: