Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024

3 τρόποι για να κάνετε μια κοπέλα να γελάσει


Είναι γεγονός: Οι αστείοι άντρες είναι πολύ γοητευτικοί. Θα έχετε σίγουρα ακούσει ότι αν μπορείτε να κάνετε μια γυναίκα να γελάσει, μπορείτε να την κάνετε να κάνει τα πάντα.

Πώς θα την κάνετε όμως να γελάσει; Τι πρέπει να κάνετε;
Οι περισσότεροι άντρες που θέλουν να γίνουν πιο αστείοι χρησιμοποιούν μία καθόλου αποτελεσματική προσέγγιση: Προσπαθούν να βρουν αστείες ατάκες, να τις μάθουν απ’ έξω και να τις χρησιμοποιούν στις συζητήσεις τους.


Το πρόβλημα είναι ότι, ακόμα και αν καταφέρετε να ταιριάξετε μία τέτοια ατάκα σε μια συζήτηση ώστε να φαίνεται αυθεντική, αυτό δε θα σας κάνει να γίνετε γενικά πιο αστείος.
Θα γίνετε αστείος για λίγα λεπτά, μέχρι να σας τελειώσουν οι ατάκες. Μετά, υπάρχει πρόβλημα.
Λαμβάνοντας αυτό υπόψη, θα θέλαμε να μοιραστούμε μαζί σας τρεις αποτελεσματικούς τρόπους που θα σας βοηθήσουν να κάνετε μια κοπέλα να γελάσει, οι οποίοι συμπεριλαμβάνουν αυθόρμητο, εύστοχο χιούμορ και καθόλου αποστήθιση. Έτσι, μπορείτε να βασιστείτε όπου κι αν βρίσκεστε ανά πάσα στιγμή.

1. Σκεφτείτε αντισυμβατικά.
Το χιούμορ δημιουργείται γενικά όταν σκέφτεστε έξω από την πεπατημένη και κάνετε ασυνήθιστους συνδυασμούς. Και αυτό είναι κάτι που μπορείτε να κάνετε εσκεμμένα.
Αν δεν είστε συνηθισμένος, μπορεί να σας φανεί δύσκολο αρχικά, αλλά με λίγη εξάσκηση θα δείτε ότι το χιούμορ θα αρχίσει να βγαίνει από μόνο του.
Κατά τη διάρκεια συζητήσεων: Όποιο και να είναι το θέμα της συζήτησης, δοκιμάστε να ξεφύγετε από τη συμβατική λογική και προσεγγίστε τα υπό ένα νέο, αντισυμβατικό πρίσμα.
Για παράδειγμα, αν μιλάτε για κατοικίδια, τα κατοικίδια με αισθηματικά προβλήματα είναι ένα αστείο και δημιουργικό θέμα. Μπορείτε να μιλήσετε γι’ αυτό αν θέλετε να προσθέσετε λίγο αλατοπίπερο στη συζήτηση.

2. Γίνετε πιο αυθόρμητος.
Εκτός από την αντισυμβατική σκέψη, το χιούμορ είναι συχνά απλό αποτέλεσμα αυθορμητισμού. Αυτό σημαίνει να λέτε ότι σας έρχεται στο μυαλό, χωρίς να σκέφτεστε πολύ.
Πολύ συχνά, το πρώτο πράγμα που σκεφτόμαστε είναι κάτι ασυνήθιστο ή δημιουργικό ή απρόσμενο, κάτι που μπορεί εύκολα να εξελιχθεί σε αστείο και να καταλήξει σε γέλιο. Να γιατί είναι καλή ιδέα να είστε αυθόρμητος.

Το πρόβλημα είναι ότι πολλοί άντρες διστάζουν να φερθούν αυθόρμητα γιατί πιστεύουν ότι θα πουν κάτι που δεν πρέπει. Είναι ένα ρίσκο κι αυτό, αλλά θα πρέπει να το τολμήσετε.
Κοστίζει να είναι κανείς αστείος, αλλά από την εμπειρία μου μπορώ να σας πω ότι αξίζει το ρίσκο.

3. Κάντε παρέα με άντρες που έχουν πλάκα.
Το χιούμορ είναι σε μεγάλο βαθμό μεταδοτικό. Αν κάνετε παρέα με άτομα που αστειεύονται συχνά, σκέφτονται πρωτότυπα και δεν παίρνουν τα πράγματα τόσο σοβαρά, συνήθως γίνεστε σταδιακά όπως κι αυτοί.

Αντίστροφα, αν άνετε παρέα με άτομα που μιλούν μόνο για βαθυστόχαστα ζητήματα με πολύ λογικό τρόπο, θα δυσκολευτείτε να γίνετε αστείος με μια κοπέλα και να την κάνετε να γελάσει.
Επομένως, κάντε φίλους που είναι αστείοι και περάστε χρόνο μαζί τους. Όχι μόνο θα περάσετε καλά, αλλά θα εξασκηθείτε ώστε να είστε και εσείς πιο διασκεδαστικός.

Δε λέμε να παρατήσετε τους ήδη υπάρχοντες φίλους σας που δεν έχουν τόση πλάκα, αλλά προσπαθήστε να κρατήσετε μια ισορροπία.

Δοκιμάστε αυτές τις μεθόδους και η αίσθηση του χιούμορ σας θα βελτιωθεί. Το καλύτερο από όλα είναι ότι τελικά θα γίνετε πραγματικά αστείος και δεν θα χρειάζεται να μαθαίνετε απ’ έξω έτοιμες ατάκες.

Θα καταφέρετε να κάνετε κάθε κοπέλα να γελάσει σε όλες τις πιθανές περιπτώσεις κι εσείς, ως αποτέλεσμα, θα απολαύσετε τα προνόμια.

Κύριοι, είστε αστείοι από τη φύση σας ή μαθαίνετε απ’ έξω ανέκδοτα για να εντυπωσιάσετε τις γυναίκες; Έχετε κάποια συμβουλή για τους άντρες που δυσκολεύονται να κάνουν χιούμορ;




SHARE THIS

0 σχόλια: