Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 25 Ιουνίου 2024

9 κανόνες που ακολουθούν οι γυναίκες με υπέροχα μαλλιά



Δεν αρκούν μόνο τα καλά γονίδια. Για να αποκτήσετε την πλούσια κόμη της Μπλέικ Λάιβλι πρέπει να εφαρμόζετε πιστά συγκεκριμένα tips στην καθημερινή ιεροτελεστία ομορφιάς σας. Μάθετε τα μυστικά από τους hairstylists των σταρ.


Προσοχή στις συσκευές styling
Για να δημιουργήσετε τέλειες κυματιστές μπούκλες με το ειδικό ψαλίδι, φροντίστε να ψεκάζετε πάντα τα μαλλιά σας με ένα προϊόν προστασίας από τη θερμότητα.

Επιλέξτε μεταξωτές μαξιλαροθήκες
Λόγω της υφής τους, τα βαμβακερά υφάσματα κάνουν τα μαλλιά να μπερδεύονται στη διάρκεια του ύπνου με αποτέλεσμα να σπάνε πιο εύκολα. Αντίθετα τα μεταξωτά τα βοηθούν να διατηρούνται λεία και απαλά. «Ακόμα και το χτένισμά σας θα παραμείνει ανέπαφο μέχρι να ξυπνήσετε» συμβουλεύει ο διάσημος hairstylist Μάρκους Φράνσις.

«Ναι» στο κοντίσιονερ
Η σωστή ενυδάτωση είναι βασικός κανόνας όχι μόνο για την υγεία της επιδερμίδας, αλλά και των μαλλιών. Μετά το λούσιμο απλώστε μια μικρή ποσότητα κοντίσιονερ και στη συνέχεια ξεβγάλτε τα. «Έτσι θα καταπολεμήσετε πιο εύκολα την ξηρότητα και το ενοχλητικό φριζάρισμα» εξηγεί η hairstylist Ριάνα Κάπρι.

Ποντάρετε σε μια ισορροπημένη διατροφή
Γνωρίζατε ότι το περιεχόμενο του πιάτου μας επηρεάζει σημαντικά και την εικόνα των μαλλιών; Υιοθετήστε ένα μενού πλούσιο σε σίδηρο, ω-3 λιπαρά, πρωτεΐνη και γαλακτοκομικά προϊόντα που συμβάλλει στην ανάπτυξη της τρίχας και προλαμβάνει την τριχόπτωση.

Προστατευτείτε από την ηλιακή ακτινοβολία
Όσο και αν λατρεύετε τις χρυσαφένιες ανταύγειες που χαρίζει το άγγιγμα του ήλιου στα μαλλιά, το σίγουρο είναι πως αυτό τα φθείρει και τα ξηραίνει. Γι' αυτό και η Μπλέικ Λάιβλι φορά πάντα πλατύγυρα καπέλα στην παραλία, που προστατεύουν την κουπ της. Επίσης μπορείτε να τα ψεκάζετε με αντιηλιακό σπρέι.

Προσοχή στο βούρτσισμα
Οι ειδικοί συστήνουν να επιλέγουμε χτένες που ξεμπερδεύουν πιο εύκολα τα μαλλιά χωρίς να σπάνε.

Συχνό κούρεμα
«Ακόμα και αν προσπαθείτε να τα μακρύνετε, χρειάζεται να κόβετε έστω και λίγο τις άκρες κάθε 6-8 εβδομάδες. Έτσι θα πετύχετε το στόχο σας πολύ πιο γρήγορα» δηλώνει η ειδικός Μέρι-Κέιτ Ο' Κόνορ.

Χαμηλές θερμοκρασίες...
Η εναλλαγή ζεστού-κρύου βοηθά τα μαλλιά να δείχνουν λαμπερά και λεία. Γι' αυτό και οι hairstylists προτείνουν να τα ξεβγάζουμε με κρύο νερό μετά το λούσιμο. Επίσης, όταν τα στεγνώνετε με σεσουάρ, προτιμήστε τη σκάλα του ψυχρού αέρα.

Προσοχή στην ποσότητα
Μην το παρακάνετε με το σαμπουάν και το κοντίσιονερ, γιατί στο τέλος τα μαλλιά βαραίνουν και δείχνουν άτονα. Χρησιμοποιήστε το πρώτο μόνο στις ρίζες και το δεύτερο στις άκρες και στο τέλος φροντίστε να τα ξεβγάζετε πάντα με άφθονο νερό.





ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ


SHARE THIS

0 σχόλια: