Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 20 Αυγούστου 2015

Οδηγός για το τέλειο μενού στο πάρτι



Αν υπάρχει ένα πράγμα για το οποίο να ενδιαφέρονται πραγματικά οι καλεσμένοι σε ένα γάμο, μάλλον είναι το φαγητό να είναι καλό, ποιοτικό. Ακόμη και αν η υπηρεσία catering που έχετε επιλέξει είναι εξαιρετική, το να ικανοποιήσετε ακόμα και τα πιο «δύσκολα» γούστα, είναι σίγουρα μια πρόκληση.
Για να σας βοηθήσουμε να σχεδιάσετε το τέλειο πάρτι (με τα πιο νόστιμα εδέσματα), ζητήσαμε μερικές καλές συμβουλές, από κορυφαίες διοργανώτριες εταιρείες γαμήλιων δεξιώσεων. Να μερικά από τα μυστικά τους είτε αποφασίσετε καθιστό δείπνο είτε μπουφέ.


∙ Εμπιστευτείτε μια αξιόπιστη υπηρεσία catering και με εμπειρία, έτσι ώστε να είστε σίγουροι για το καλό αποτέλεσμα.

∙ Δώστε περισσότερη βάση στην ποιότητα των τροφίμων. Φρέσκες πρώτες ύλες και καλά μαγειρεμένα πιάτα, είναι το άλφα και το ωμέγα μιας πετυχημένης δεξίωσης.

∙ Αποφύγετε τις υπερβολές στην ποικιλία και την ποσότητα. Αυτό το συνηθισμένο λάθος παραπέμπει σε νεοπλουτισμό και θα φέρει μάλλον το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που θα θέλατε.

∙ Πρέπει να υπάρχει μια συνοχή στα πιάτα. Καλό είναι να δένουν μεταξύ τους γευστικά κι ακόμη περισσότερη προσοχή χρειάζεται στο καθιστό δείπνο.

∙ Επιλέξτε κλασσικές γεύσεις που θα ικανοποιήσουν τους περισσότερους. Με κάποιες ανατροπές, ναι αλλά μην προσπαθήσετε να εντυπωσιάσετε με πολύ ιδιαίτερα και πρωτότυπα πιάτα.

∙ Όσον αφορά στο κρασί, εκτός από την καλή ποιότητα, ζητήστε δύο ποικιλίες και για το λευκό και για το κόκκινο. Ας αρχίσει να σερβίρεται πρώτα ένα πιο ελαφρύ και αργότερα το πιο δυνατό.

∙ Εξαιρετική ιδέα τα σουβλάκια, αλλά μην ξεχνάτε ότι κάποιοι μπορεί να είναι χορτοφάγοι. Φροντίστε να υπάρχουν τουλάχιστον δύο επιλογές για ανθρώπους που δεν θέλουν ή δεν πρέπει να φάνε κρέας.

∙ Να είναι τα πάντα φρέσκομαγειρεμένα, γιατί δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από τα ξαναζεσταμένα πιάτα σε μια δεξίωση. Όλοι θα θυμούνται τα ζυμαρικά που ήταν λασπωμένα.

∙ Αφού επιλέξετε το τελικό μενού, ελαφρύνετέ το αφαιρώντας δύο ακόμα πιάτα.






ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: