Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015

Κένταλ Τζένερ



Το έχουμε πει και θα το ξαναπούμε όσο οι υπόλοιπες αδερφές της μας δίνουν αφορμές για να τις σχολιάζουμε αρνητικά. Η Κένταλ Τζένερ είναι μια όαση σε μια απέραντη έρημο ματαιοδοξίας, βλακείας και αλαζονείας.

Σε ένα πλαίσιο εκτός της οικογένειας της θα μπορούσες να πεις ότι έχει κι αυτή ένα ψώνιο, αλλά ποιος δεν το έχει σε αυτή την κοινωνία; 

Όμως η Κένταλ περιτριγυρίζεται από αυτές τις αδερφές και μολαταύτα κρατάει ψηλά τη σημαία της οικογενειακής αξιοπρέπειας που έχει πάρει την κάτω βόλτα εσχάτως. 

Από τη μία η κακομαθημένη Κάιλι, από την άλλη η γεροντοβασάνω μαμά που μοστράρει τον έρωτα της με 35αρη με γλωσσόφιλα στο Instagram και γύρω γύρω η Κιμ με την Κλόε και την Κόρτνι.

Η Κένταλ ξεφεύγει όμως και γι΄αυτό δεν σβήνει καθόλου την λάμψη της και δεν σκίζεται ο μανδύας της ομορφιάς που την περικλείει. Κι όχι απλή ομορφιά, αλλά η Κένταλ ξέρει πλέον να αναδείξει τα δυνατά της σημεία. Μέχρι πριν μερικούς μήνες δεν το είχε, αλλά το έμαθε.

Με ένα μπραζίλιαν μαγιό που αναδείκνυε ανάγλυφα τα στρογγυλεμένα της οπίσθια, η Κένταλ πήγε με την αδερφή της Κόρτνι για θαλάσσια σπορ, έβαλε το τζάκετ-σωσίβιο και ανέβηκε ψηλά στον αέρα.












ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: