Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015

Πώς να χτίσετε την αντρική σας σεξουαλική αυτοπεποίθηση



Η αυτοπεποίθηση σε έναν άντρα είναι το Α και το Ω. Πέραν της βελτίωσης της εξωτερικής εμφάνισης, οφείλουμε να δώσουμε μεγάλη βάση στην αυτοπεποίθησή μας.
Η σεξουαλική αυτοπεποίθηση των αντρών είναι ένας αρκετά περίπλοκος τομέας, με πολλά σκαμπανεβάσματα. Ωστόσο είναι γνωστό πως όταν εμείς νιώθουμε καλά, κάνουμε και τους άλλους να νιώθουν καλύτερα. Υπάρχουν ορισμένα ψυχολογικά τρικ που μπορεί να βοηθήσουν όλους τους άντρες να αυξήσουν τη σεξουαλική αυτοπεποίθηση τους. Ας δούμε μαζί κάποια από αυτά.


Χαλαρώστε

Όταν έχετε μια ήρεμη στάση για τη συγκεκριμένη κατάσταση, τα πράγματα θα κυλήσουν ομαλά. 

Αντίθετα εάν δράσετε με πανικό και ανυπομονησία, θα μεταδώσετε και στη σύντροφό σας τα αντίστοιχα συναισθήματα και είναι πολύ πιθανό να την αποσυντονίσετε. 

Οφείλετε λοιπόν, να το θεωρήσετε ως κάτι το απόλυτα φυσιολογικό. Ως πράξη και ολοκλήρωση μιας σχέσης. Για το λόγο αυτό πρέπει να είστε ήρεμοι και να μην προβείτε σε αγχωτικές αντιδράσεις.

Κατανοήστε τη σύντροφο

Για να δείξετε πως έχετε το πάνω χέρι και μπορείτε να διαχειριστείτε την «κατάσταση» οφείλετε να μελετήσετε τη σύντροφό σας. Δείτε τι πραγματικά της αρέσει. Κάθε γυναίκα ωστόσο, είναι διαφορετική και δεν μπορείτε να ακλουθείτε την ίδια μέθοδο για κάθε πιθανή σας σύντροφο.

Δείξτε προετοιμασμένοι

Μπορεί μέσα σας, πραγματικά να μην ξέρετε «πού πάν τα τέσσερα». Μην το δείξετε. Οφείλετε να είστε προετοιμασμένοι για κάθε δυνατή περίπτωση γυναίκας. Από αθώες μέχρι έμπειρες, δεν πρέπει να δείξετε λεπτό αμηχανίας και να φερθείτε σαν να πρόκειται για κάτι φυσιολογικό. Προσαρμοστείτε με όποιο κόστος στην κάθε περίπτωση και φροντίστε να το μεταφέρετε και στη σύντροφό σας.

Γελάστε

Σε όλους έχουν τύχει αστεία περιστατικά κατά τη διάρκεια ή πριν την πράξη. Μην φοβηθείτε, κοκκινίσετε ή νιώσετε αμήχανα. Το να χτυπήσετε στη βάση του κρεβατιού, να δαγκώσετε τη γλώσσα σας ή να κάνετε κάποιον περίεργο θόρυβο, δεν χρειάζεται να σας κάνουν να αισθανθείτε άσχημα. Αντίθετα γελάστε, καθώς έτσι μπορείτε να φανείτε σίγουροι για τον εαυτό σας και ώριμοι.

Περιορίστε την εξιδανίκευση της συντρόφου

Οι περισσότεροι άντρες, πιστεύουν πώς όταν μια γυναίκα είναι ιδιαίτερα όμορφη, είναι απαραίτητα και καλή σε όλα. Κάθε άνθρωπος ωστόσο, μπορεί να πει ψέματα, να απατήσει και να μην φερθεί σωστά. Όταν συνειδητοποιούμε όμως ότι ακόμα και η πιο όμορφη γυναίκα που είναι στο πλάι μας, μπορεί να κάνει κάτι από αυτά, σταματάει το πέπλο της «ιδανικής» γυναίκας που την κάλυπτε. Αυτό θα τονώσει σίγουρα την αυτοπεποίθησή σας, απέναντί της.

Συγκεντρωθείτε

Όταν φιλιέστε με τη σύντροφό σας, μην σκέφτεστε τι θα ακολουθήσει. Αντίθετα, μείνετε συγκεντρωμένοι στο γεγονός της στιγμής και προσπαθήστε να το απολαύσετε. Η έλλειψη συγκέντρωσης, δεν πρόκειται να σας ωφελήσει. Αν για παράδειγμα νιώσετε ανασφάλειες κατά τη διάρκεια της πράξης, δεν χρειάζεται πανικός. Δώστε έμφαση και συγκεντρωθείτε στο βλέμμα της συντρόφου σας και στην αίσθηση, και θα αποκτήσετε απευθείας αυτοπεποίθηση.

Φόβος απόρριψης

Καθώς περνάτε από το ένα βήμα στο επόμενο με μια γυναίκα, το άγχος κορυφώνεται. Οι άντρες αισθάνονται πιο ανήσυχοι από τις γυναίκες στην πορεία μιας σχέσης και ο φόβος της απόρριψης ή της διακοπής της σχέσης είναι έντονος. Όσο περισσότερο εμπλέκεστε με το παιχνίδι και το αντίθετο φύλο, τόσο πιο ευέλικτοι γίνεστε. Να θυμάστε πως το βήμα παραπάνω κάθε φορά, θα περιλαμβάνει λιγότερο ρίσκο.

Αναπτύξτε και λίγο τα ζωώδη ένστικτα σας

Αρκετές γυναίκες επιθυμούν τους άνδρες που έχουν μια αύρα από τα ζωώδη ένστικτα τους. Όση τρυφερότητα και αν τους αρέσει, στο σεξουαλικό τομέα επιζητούν τον άντρα που θα τις κάνει να νιώσουν έντονα συναισθήματα. Οι υπερβολικές λογικές, αναλύσεις και ο έλεγχος δεν ικανοποιούν. Αναπτύξτε και λίγο τη ζωώδη πλευρά σας, συζητώντας με φίλους και μελετώντας σχετικά, έτσι ώστε να αποκτήσετε την σεξουαλική αυτοπεποίθηση που αξίζετε.







ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: