Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 16 Αυγούστου 2022

Λαμπερά μαλλιά με… μπύρα!



Ίσως έχετε παρατηρήσει ότι στα ράφια του σούπερ μάρκετ υπάρχουν σαμπουάν που περιέχουν μπύρα. Έχουμε συνδυάσει το δροσερό ποτό κυρίως με βραδινές εξόδους και με τις καλοκαιρινές μας διακοπές, έχει όμως άραγε θέση και ανάμεσα στα καλλυντικά και τα λοιπά προϊόντα περιποίησης;


Τα συστατικά της μπύρας μπορούν πράγματι να τονώσουν τα μαλλιά και να τους δώσουν μοναδική λάμψη, καθώς παρέχουν στην τρίχα ένα προστατευτικό κάλυμμα. Η μπύρα περιέχει βιταμίνες του συμπλέγματος Β και πρωτεΐνες, συστατικά που βοηθούν να αποκατασταθεί η φθορά της τρίχας. Παράλληλα, η μαλτόζη και η σακχαρόζη κάνουν τα μαλλιά πιο λαμπερά.

Βέβαια, οι πρωτεΐνες της μπύρας δεν απορροφώνται πλήρως αλλά μπορούν να δώσουν παροδικά όγκο στα μαλλιά. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι πρωτεΐνες παραμένουν επάνω στις ίνες της τρίχας. Έτσι, η μπύρα είναι ιδανική για τα λεπτά και αδύναμα μαλλιά που μοιάζουν συνήθως άτονα και χωρίς όγκο.

Πώς να τη χρησιμοποιήσετε
Εάν έχετε τη μπύρα στο ψυγείο, αδειάστε τη σε ένα μπολ ώστε να φτάσει σε θερμοκρασία δωματίου. Λούστε κανονικά τα μαλλιά με σαμπουάν. Αφού τα ξεπλύνετε καλά, ρίξτε τη μπύρα με τα μαλλιά ριγμένα μπροστά και κάντε απαλό μασάζ για μερικά λεπτά. Ξεπλύνετε καλά και αν θέλετε απλώστε κρέμα μαλλιών. Ξεπλύνετε την κρέμα και σκουπίστε απαλά τα μαλλιά με την πετσέτα.






ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ


SHARE THIS

0 σχόλια: