Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 7 Ιουλίου 2015

Η δαιμόνια επιχειρηματίας Kim Kardashian



Η διάσημη τηλεπερσόνα παραδίδει μαθήματα οικονομικής διαχείρισης και επιχειρηματικής ευφυίας.


Η Κιμ Καρντάσιαν απέχει από το στερεότυπο τού επιτυχημένου επιχειρηματία. Κάτι οι αναλογίες της, κάτι οι ενδυματολογικές επιλογές της που δεν αφήνουν και πολλά στη φαντασία, δεν μοιάζει με τυπική businesswoman. Όμως, με 85.000.000 εκατομμύρια δολάρια στην άκρη, καρπούς των κόπων της, είναι προφανές πως κάτι κάνει σωστά.

Η ίδια αποδίδει την οικονομική της οξυδέρκεια στην ανατροφή που της έδωσαν οι γονείς της. «Τα χρήματα που είχα στη διάθεσή μου ήταν λίγα, οπότε, αν ήθελα να αγοράσω κάτι, έπρεπε να πουλήσω κάτι άλλο» εξήγησε πρόσφατα η σταρ στο οικονομικό περιοδικό MarketWatch. Και έφερε ένα παράδειγμα: Πριν από κάποια χρόνια θέλησε να αγοράσει πέντε ζευγάρια παπούτσια Manolo Blahnik προς 750 δολάρια έκαστο. Πήρε λοιπόν ένα «δάνειο» από τον πατέρα της το οποίο αποπλήρωσε πουλώντας κατόπιν τα παπούτσια στο eBay για 2.500 δολάρια το ζευγάρι.

«Ήμουν τυχερή διότι οι γονείς μου με δίδαξαν για την πίστωση, την αποταμίευση και ό,τι σχετικό. Είναι κάτι που δεν σου διδάσκουν στο σχολείο και αυτό είναι ατυχές διότι πολλοί άνθρωποι δεν ξέρουν πώς να ισοσκελίσουν έσοδα και έξοδα», συνέχισε η οικονόμα Κιμ, η οποία ξεκαθάρισε ότι είναι πολύ φειδωλή με τις αγορές της κι ότι, παρά τις περί του αντιθέτου εντυπώσεις, δεν ξοδεύει αλόγιστα λεφτά για λούσα και πολυτέλειες.







ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: